menuGucca.dk - Logo

De Red Mod Nord - Lonesome Dove - DVD

3 anmeldelser
Dette er fortællingen om Gus og Woodrow, to forhenværende Texas Rangers, der i lang tid har delt både medgang og modgang. Gus (Robert Duvall) er den romantiske med et godt øje til smukke damer,... Læs mere.
69,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Dette er fortællingen om Gus og Woodrow, to forhenværende Texas Rangers, der i lang tid har delt både medgang og modgang.

Gus (Robert Duvall) er den romantiske med et godt øje til smukke damer, Woodrow (Tommy Lee Jones) er ikke i besiddelse af den samme følsomhed, men har derimod en stor drøm: at skabe sig et nyt liv mod vest. Ansporet af Woodrows planer drager en gruppe af sted med en flok kreaturer fra sydstaterne mod Montanas frodige marker. Foran sig har de 4000 km med vanskeligt terræn, sandstorme, snestorme og skrupelløse banditter.

Lonesome Dove indeholder al den dramatik og romantik, som forbindes med det gode gamle vilde Vesten. Det er en episk saga med mange fascinerende karakterer, som man ikke kan undgå at blive betaget af. En film, som bare må opleves!

Fakta

Oprindelig titelLonesome Dove
SerieAlle De Red Mod Nord ProdukterDe Red Mod Nord TV Serier
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1989
GenreWestern
Spillelængde375 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørSimon Wincer
SkuespillereFrederic Forrest Diane Lane Robert Duvall Tommy Lee Jones Danny Glover Robert Urich D.b. Sweeney Ricky Schroder
Manuskript afLarry Mcmurtry William D. Wittliff
Skrevet afLarry Mcmurtry William D. Wittliff
Billedeformat4:3 Full-Frame
LydformatDolby Digital 1.0
ProduktionslandUsa
Antal DVD2
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsDe Red Mod Nord, Dvd


-


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt De Red Mod Nord - Lonesome Dove DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 3 bedømmelser og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Super god fortælling. Den bedste western jeg har set.