menuGucca.dk - Logo

Demons Underground / The Burrowers - DVD

4 anmeldelser
Året er 1879. En håndfuld modige pionerer opretholder en ny bebyggelse i det ugæstfrie Dakota-terrirtorie, lang væk fra civilisationen. Den udvandrede irer Fergus har netop bedt om sin elskede... Læs mere.
79,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Året er 1879. En håndfuld modige pionerer opretholder en ny bebyggelse i det ugæstfrie Dakota-terrirtorie, lang væk fra civilisationen.

Den udvandrede irer Fergus har netop bedt om sin elskede Maryannes hånd, da hun og hele hendes familie pludseligt bliver bortført på brutal vis under et natligt angreb.
Mistanken falder straks på de ugæstfrie indianere, og de erfarne krigere Will og John danner en gruppe, der skal hente de kidnappede tilbage. Men når mændene rider ind i natten, står det hurtigt klart, at de står over for noget langt mere skræmmende end mennesker, og deres skæbne står over for noget, der er betydeligt værre end døden...

DEMONS UNDERGROUND er filmen som cult-sitet AIN?T IT COOL NEWS kalder "den bedste horrorfilm, der er lavet i USA i årevis".
Det anerkendte amerikanske filmmagasin FANGORIA bruger ligeledes ord som "førsteklasses, sofistikeret og elegant genrefilm".

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelThe Burrowers
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2008
GenreGyser Western
Spillelængde92 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Islandsk
InstruktørJ.t. Petty
SkuespillereSean Patrick Thomas Clancy Brown Doug Hutchison William Mapother Karl Geary Jocelin Donahue Laura Leighton David Busse
Manuskript afJ.t. Petty
Skrevet afJ.t. Petty
BilledeformatWidescreen 1.85:1
LydformatDolby Digital 5.1
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsDemons Underground / The Burrowers, Dvd, Movie


- Making A Horror Western

- Digging Up The Burrowers- Sneak Previews

- Way Of War

- Defiance

- Cool Men


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Demons Underground / The Burrowers DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 4 bedømmelser og 2 anmeldelser

Skriv anmeldelse


  • Ok film, men ikke topklasse, dog er genren heller ikke lige min stil, yngre mennesker vi sikkert synes den er ret fed.


  • der er en god film masser er gys