Elizabeth Arden - Green Tea Nectarine Edt 100 ML

119,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.761 Anmeldelser

Beskrivelse

Introduceret i 2016, Green Tea Nectarine parfumen af det berømte mærke Elizabeth Arden kombinerer blomster- og frugtagtige noter for at skabe en dejlig parfume til den friske kvinde.

Denne feminine parfume er perfekt til hverdagstøj på grund af blandingens sødere noter, især om foråret og sommeren.

Elizabeth Arden blev grundlagt i Amerika af Florence Nightingale Graham i 1910 og har brugt årtier på at skabe en række luksuriøse kosmetikprodukter og dufte.

Virksomheden introducerede sin første duft i 1930'erne og har nu introduceret over 70 blandinger. I dag er virksomheden lige så kendt for sine kosmetik- og hudplejeartikler som for sine smukke dufte.

Topnoterne i denne parfume åbner op for en klar og frisk tone med fersken, eksotiske frugter, bergamotte og grøn te. Topnoter fremtræder med det samme du sprøjter parfumen på, hvilket skaber førstehåndsindtrykket. De er intense men ikke langtidsholdbare.

Hjertenoterne fremhæver den søde og naturlige stemning og dufter skønt af nektarin og nektarinblomst. Disse noter kommer frem når styrken fra topnoterne har aftaget. Hjertenoterne holder typisk mellem 2 og 3 timer.

Basenoterne er rige og intense runder af med en skøn duft af moskus. Basenoterne er de sidste til at fremtræde og udvikle sig. Disse noter kan holde alt fra 4 timer til et døgn.

Parfumen kommer i en beholder med 100 ml i.

Yderligere information

SerieEau De ToiletteElizabeth Arden DameparfumeElizabeth Arden Green TeaElizabeth Arden Parfumer
KategoriSkønhed Dufte Parfumer Parfumer Til Kvinder
BrandElizabeth Arden
TagsParfume, Parfumer, Eau De Toilette, Parfume Til Kvinder, Parfumer Til Kvinder, Elizabeth Arden, Skønhed, Dufte

Kundernes vurdering

Bedøm produktet