menuGucca.dk - Logo

Epson Workforce Pro - Multifunktionsprinter Wf-C5790Dwf - 24Ppm WiFi

Denne serie af multifunktionsprodukter er perfekt til forretningsmiljøet, fra mindre kontorer til store virksomheder, der muligvis traditionelt har brugt laserprintere og ønsker at reducere... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Denne serie af multifunktionsprodukter er perfekt til forretningsmiljøet, fra mindre kontorer til store virksomheder, der muligvis traditionelt har brugt laserprintere og ønsker at reducere omkostningerne, øge produktiviteten og reducere nedetid. Dette reducerer samtidig virksomhedens miljømæssige påvirkning og forbedrer deres CSR-omdømme.

Spar penge
Den kan hjælpe virksomheder med at spare mindst 50 % på farveprisen pr. side i forhold til sammenlignelige lasermodeller. Da den er designet til arbejdsgrupper, kan virksomheden undgå de skjulte omkostninger til medarbejderproduktivitet, der er i forbindelse med centraliseret udskrivning. Reducer omkostningerne endnu mere ved mindre udskiftning af forbrugsmaterialer med det innovative blækforsyningssystem.

Høj produktivitet og mindre vedligeholdelse
Den har den hurtigste udskrivning af første side i segmentet for både farve (5,3 sekunder) og sort-hvid (4,8 sekunder) i forhold til sammenlignelige laserprintere, og den har også den hurtigste farvescanningshastighed i segmentet på 24 billeder pr. minut. Udskriv op til 10.000 sider i sort-hvid og 5.000 sider i farve uden at skifte forbrugsstoffer - med den største blækkapacitet i dette segment. Største standardpapirkapacitet på 330 ark i dette markedssegment.

Fremstillet til virksomheder
Et sortiment af software og værktøjer leverer sikre udskriftsindstillinger, effektiv scanning og hjælper med til at fjernadministrere enheder. NFC og trådløs tilslutning understøtter også udskrivning fra mobile enheder. Med den smartphone-inspirerede touchskærm og brugerinterface er printeren desuden intuitiv at betjene. Epson Open Platform og vores samarbejde med ISV'er udgør nogle ekstra løsninger, som f.eks. PaperCut-administrationssoftware til udskrivning. Tilgængelig via Epsons Print365-administrerede udskrivningstjeneste.

Specifikationer

  • Printer første side på kun 4,8 sekunder (monokrom) og 5,3 sekunder (farve)
  • Udskriftshastighed (ISO/IEC 24734): 24 sider/min (monokrom og farve)
  • Udskriftsopløsning: 4.800 x 1.200 dpi
  • Udskriftsvolumen: 45.000 sider/måned
  • Papirformater: C4 (konvolut), Juridisk, A6, A5, B5, Letter, 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, A4, B6, C5 (konvolut), Nr. 10 (konvolut), Brugerdefineret, C6 (konvolut), DL (konvolut)
  • Mål: 425 x 535 x 357 mm
  • Vægt: 18,7 kg

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos Gucca, at online handel skal være hurtigt, billigt og sikkert for dig.

Sikkerhed kommer altid i første række

Ved nethandel er det uhyre vigtigt, at sikkerheden er up-to-date, og det er derfor et område, vi vægter højt. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi opnået den bedste garanti for, at betalingssikkerheden er i orden. Derfor er det at købe og betale hos Gucca altid helt sikkert.

Har du fortrudt købet, har du altid mulighed for at returnere indenfor 30 dage

Vi giver altid 30 dages returret, og det er lige meget hvilken vare, du har købt hos Gucca.dk. Såfremt du har fortrudt dit køb, og ikke måtte ønske at beholde din vare, kan du uden dårlig samvittighed returnere din vare til os, hvorefter vi sender dine penge retur. Før du vælger at returnere produktet til os, er det en en god ide, hvis du forinden kontakter os.

Hurtig og sikker levering

For Gucca er det meget vigtigt, at du modtager din vare så hurtigt og sikkert som muligt. Hvis din vare er på lager, så vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du kan se den nøjagtige lagerstatus på den individuelle vare. Tag fat i os hvis du fortsat skulle være i tvivl om enten leveringstid eller lagerstatus for en vare.

Betalingsmuligheder

Der er flere muligheder for betaling, når du handler hos Gucca, og du vælger selvfølgelig selv, hvordan du vil betale. Der er naturligvis frit valg blandt betalingsformer - du gør brug af den, der passer bedst til dig. Du handler altid sikkert og trygt, uanset hvilken af vores betalingsmetoder du gør brug af. Alle vores betalingsmuligheder finder du her. Husk at pengene først hæves fra din konto, når vi sender din vare.

Kundeservice - altid adgang til professionel assistance

Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl til vores shop, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vores kundeservice er åben for henvendelser imellem klokken 10-15 på hverdage, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Du kan spore din forsendelse

Du har selvfølgelig mulighed for at spore forsendelsen, når du køber hos os. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at logge ind på din ordreside. På din personlige ordreside kan du følge med i, hvornår vi sender din pakke. Vi sender en mail med leveringsinformation til dig, i samme øjeblik vi har afsendt din bestilling.

Fakta

MærkeEpson


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse