• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.626 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Fallout: New Vegas - Xbox 360

2 anmeldelser
Det er den slags by, hvor du bliver tvunget til at grave din egen grav før du bliver skut i hovedet og efterladt som død. Og det er endda før tingene rigtigt bliver slemme. Det er en by af... Læs mere.
109,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Det er den slags by, hvor du bliver tvunget til at grave din egen grav før du bliver skut i hovedet og efterladt som død. Og det er endda før tingene rigtigt bliver slemme. Det er en by af drømmere og desperadoer, en by der er ved at gå op i sømmene på grund af heftige kampe mellem de stridende fraktioner i byen, der kæmper om magten i denne oase midt i ørkenen. Det er et sted, hvor den rigtige type person med de rigtige våben kan skabe et navn for dem selv. Det er en by, hvor man hurtigt kan skabe sig fjender. Og nok så vigtigt... det er den by du befinder dig i.

Når du kæmper dig vej over det glo-hede Mojave Wasteland, den kollosale Hoover Dæmning og de neon belyste Las Vegas gader bliver du introduceret til en farverig gruppe karakterer, magtgale grupper, specielle våben, muterede væsner og meget meget mere. Vælg side(r) i den kommende krig og lev op til ordsproget "Winner takes all" når du kroner dig selv som konge af New Vegas i opfølgeren til årets spil 2008, Fallout 3.

Se mere i:

Fakta

SerieFallout
PlatformXbox 360
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionRpg
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentBethesda
GenvejeFallout - Spil
TagsFallout: New Vegas, Til Xbox 360, Xbox360, X360Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Fallout: New Vegas Xbox 360 til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 2 bedømmelser og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse