menuGucca.dk - Logo

Fantastic Voyage - DVD

Videnskabsmanden Jan Benes flygter fra den anden side af jerntæppet til Vesten, men efter et mordforsøg ender han i koma. Så indkaldes agent Charles Grant (Stephen Boyd) som del af et... Læs mere.
49,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Videnskabsmanden Jan Benes flygter fra den anden side af jerntæppet til Vesten, men efter et mordforsøg ender han i koma.

Så indkaldes agent Charles Grant (Stephen Boyd) som del af et tophemmeligt team, der skal bemande den hemmelige prototype Ubåd, Proteus. Men det er ikke en hvilken som helst Ubåd eller hvilken som helst mission, for planen er at formindske fartøjet og dets mandskab til mikroskopisk størrelse, hvorefter den skal indsprøjtes i Benes blodårer. Herfra skal mandskabet navigere til hans hjerne, hvor de med laser skal fjerne en livstruende blodprop…

Men de har kun 60 minutter inden ubåden vokser til normal størrelse igen, og så er der i øvrigt en forræderisk sabotør ombord!

”Fantastic Voyage” blev fortjent nomineret til 5 Oscars, hvoraf den vandt de 2 for sine imponerende special-effects. Bemærk i øvrigt den dengang 26-årige Raquel Welsh i én af sine første større roller.

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1966
GenreSci-Fi
Spillelængde96 Min.
Censur15
BilledeformatWidescreen 2.35:1, 16:9
LydformatDolby Digital 2.0.
SprogEngelsk
UnderteksterNorsk, Dansk, Finsk, Svensk, Hebræisk, Engelsk For Hørehæmmede
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
InstruktørRichard Fleischer
SkuespillereWilliam Redfield Edmond O'brien Arthur Kennedy Donald Pleasence Stephen Boyd Raquel Welch Arthur O'connell Jean Del Val
Manuskript afHarry Kleiner David Duncan
Skrevet afOtto Klement Jerome Bixby
TagsFantastic Voyage, Dvd, Movie

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.796 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner