menuGucca.dk - Logo

Fede Finn Og Funny Boyz - Aufwienerschnitzel - Cd

Efter 18 måneders intens planlægning, arrangementsskrivning og indspilning er Fede Finn & Funny Boyz på gaden med et fantastisk punktum på den lange og flotte diskografi, der dokumenterer den... Læs mere.
99,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Efter 18 måneders intens planlægning, arrangementsskrivning og indspilning er Fede Finn & Funny Boyz på gaden med et fantastisk punktum på den lange og flotte diskografi, der dokumenterer den store og folkelige succés igennem mange år og over det ganske land.

Fede Finn, alias 70 års fødselaren, Lennart Johannessen, følger op på releasen med disse ord:
”Vi har forsøgt på dette ”Farvel album” at ramme sjælen, humoren og det Fede Finn univers, der har gjort ”De Fede” til det partyband, som har turdet prøve grænser af og lave lidt kant på den genre, som gennem tiden er blevet både miskrediteret, nedprioriteret og meget udskældt”.

”Vi synes, at det er blevet det bedste album siden ”De Fedeste”, som i 2007 sprængte alle rammer for topplacering på hitlisterne og et stort salg, og CD´en har siden da været en fast bestanddel af lydtapetet til mangen en fest i Danmark”.

”Aufwienersnitzel” er på gaden den 20. marts som sidste udgivelse fra Fede Finn & Funny Boyz, men bandets glade og altid stemningsskabende musik vil heldigvis fortsat være at opleve på landets scener i årene frem.

Trackliste: 
01: Campingvognen
02: Gider du at gi´ mig et kys
03: Jeg vil kysse stjerner
04: Hun er alt for seksuel
05: Vi kommer, når du kalder
06: To Papegøjer
07: Alle mine drømme
08: Herlig sommernat
09: Rysteribs
10: Hansiboy
11: Loppecirkus
12: Den gamle buk

Fakta

Kunstner(e)Fede Finn Og Funny Boyz
Genre(r)Dansk
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsAufwienerschnitzel, Cd


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse