menuGucca.dk - Logo

Folk Og Fæ - Sæson 4 - DVD

4 anmeldelser
Disse hjertevarme fortællinger er baseret på bestseller-romanerne om landsbydyrlægen James Herriot og er solgt i stort antal over hele verden. Historien begynder i 1937, da en ung mand ankommer... Læs mere.
99,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Disse hjertevarme fortællinger er baseret på bestseller-romanerne om landsbydyrlægen James Herriot og er solgt i stort antal over hele verden.

Historien begynder i 1937, da en ung mand ankommer til den idylliske landsby Darrowby. James Herriot, der er nyuddannet dyrlæge, har søgt stillingen som assistent i en etableret dyrlægepraksis. Han er fuld af entusiasme, isærpå grund af lægevidenskabens seneste landvindinger. Men ude på landet i Yorkshire synes behandlingen af syge dyr at have solide rødder i middelalderen, og det gør, kombineret med den lokale befolknings indgroede mistro over for fremmede, at problemerne hober sig op for denunge dyrlæge.

James får også god brug for sit pleje-gen, når han skal mægle i det had-kærlighedsforhold, der hersker mellem hans to kolleger, den flegmatiske ældre bror Siegfried, der er chefen, og hans skælmske yngre bror Tristan, hvisstore appetit på damebekendtskaber ofte bringer ham i problemer. Herriot rammes desuden af Amors pile, da han forelsker sig i den dejlige Helen.

Men det travle liv som dyrlæge er ikke just skabt til romantik. Folk og Fæ er sublim familieunderholdning med et fantastisk miks af humor, romantik og en tidstypisk samfundsbeskrivelsesamt fantastiske præstationer af både skuespillere og dyr. Serien var dog også med til lidt spøgefuldt at give dyrlægerne et image som nogen, der ikke kunne så meget andet end at stikke armen ind i koens bagdel.

Fakta

Oprindelig titelAll Creatures Great And Small - Season 4
SerieFolk Og FæFolk Og Fæ - TV Serier
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1987
GenreDrama
Spillelængde540 Min.
Censur7
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørRod Daniel Christopher Baker Peter Moffatt Terence Dudley
BilledeformatWidescreen
LydformatDolby Digital
ProduktionslandEngland
Antal DVD3
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsTv-Serier, Dyrlæger, Landliv, England, Yorkshire, 1930-1939, Folk Og Fæ, DvdKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Folk Og Fæ - Sæson 4 DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 4 bedømmelser og 3 anmeldelser

Skriv anmeldelse


  • Veldig bra.


  • Perfekt leverence - gerne igen


  • Kan ikke helt forstå, at der står Carol Drinkwater er medvirkende i sæson 4 - i hvilken rolle optræder hun ? Har med ærgrelse konstateret, at det er en anden skuespiller, der spiller Helen