Fødselsdagsudsalget slutter snart
close

Folkeklubben - Børn Af Den Tabte Tid - Vinyl Lp

269,95 kr
  • blockIkke på lager
  • scheduleLevering: 3-15 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.381 Anmeldelser

Beskrivelse

Den nye plade handler om at vide, at vil du virkelig se frem, må du se dig tilbage. Om at være til stede nu og her med blikket rettet mod fremtiden, men med en del af bevidstheden og et det meste af et levet liv plantet i en fjern fortid.

At forestille sig at vi tre i Folkeklubben, der i efteråret 2020 udsender ny plade og således aktivt er til stede i en hypermoderne nutid, har vandret lyslevende rundt i Danmark i 1987, gået i skole, spillet fodbold, været en del af familie og samfundsstrukturer; det er en vild tanke.

Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os.

Vi er børn af den tabte tid.
Vi er dem fra de små årgange, 79’erne og 80’erne, der frit fra hylderne i et postmand-Per-lignende velfærdssamfund samfund med post og skattevæsen, øst og vest, statsbaner, kernefamilier og friluftsbade. Og et landshold, der i den gyldne sommer 1985 slog Sovjet 4-2 i idrætsparken. Så faldt muren og internettet så dagens lys og med ét var den gamle verden tabt.

Tiden som faktor – i det indre liv, i historien og i samfundslivet - er omdrejningspunktet. På et album, der er skrevet på dén erfaring, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som de skibe der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.

Trackliste:
01: Mellem Aldig Mere Og Ikke Endnu
02: Ring Når Du Får Tid (Aber Dabei)
03: Tranquebar
04: Børn Af Den Tabte Tid
05: København
06: Gaden
07: Lykkens Nu
08: Til Hver Og En
09: Som Helte
10: Der Brænder En Ild
11: Under Tiden
12: Linje E - Fra Vestre Kirkegård Til Køge Bugt

Yderligere information

SerieFolkeklubben
KunstnerFolkeklubben
KategoriVinyl Lp
GenreDansk
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsBørn Af Den Tabte Tid, Vinyl Lp
Sikker e-handel

Fremragende
62.381 anmeldelser

Hos Gucca har vi for øje at gøre online handel sikkert, hurtigt og billigt for kunderne.

Sikkerheden kommer altid i første række

Nethandel skal være helt sikker for vores brugere. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. Der er garanti for sikkerheden bag din betaling online, når du handler hos Gucca.dk, for vores Internet betalingsløsning er godkendt af NETS. Handel og betaling er derfor fuldstændig sikkert.

Du har selvfølgelig 100 dages returret på dit køb

Lige meget hvad du køber hos os, giver vi altid 100 dages returret. Kort sagt, hvis du fortryder købet, kan du uden videre returnere din vare til os, herefter vil du få dine penge refunderet. Før du sender dit produkt retur, så har du altid den mulighed at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Levering - hurtigt & sikkert

Som kunde hos os, skal du selvfølgelig ikke vente i for lang tid på din vare. Vi leverer sikkert og hurtigt. Vi knokler for, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Den nøjagtige lagerstatus er altid synlig ud for hvert enkelt produkt. Har du stadigvæk spørgsmål til en vares lagerstatus eller leveringstid, så kontakt os.

Betalingsmuligheder online

Hos Gucca har du flere forskellige muligheder for betaling at vælge iblandt. Du benytter bare den betalingsform, der passer dig bedst. Lige meget hvilken betalingsmetode, du vælger - så kan du føle dig tryg og sikker. Benyt efterfølgende link, for at få de betalingsmuligheder der er tilgængelige. Desuden skal du huske på, at hvis du benytter betalingskort, trækker vi først pengene den dag vi sender din vare.

Vi tilbyder selvfølgelig altid professionel hjælp, når du har behov for det

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, sidder vi på e-mail eller ved telefonen klar til at hjælpe dig. Vi er åben for henvendelser imellem klokken 10-15 på hverdage, og vi tager imod din henvendelse med godt humør og et smil.

Se din ordre hele vejen

Når du har bestilt dine produkter, kan du altid følge din ordre, og vide hvornår den kommer frem. Efter gennemførsel af dit køb kan du logge ind på din personlige ordreside. På ordresiden kan du se, hvornår vi sender din vare. Du får besked via e-mail, når din pakke sendes fra vores lager og er på vej.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet