Fødselsdagsudsalget slutter snart
close

Fuji - Instax Mini Evo Hybrid Kamera

1.639,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.338 Anmeldelser

Beskrivelse

FujiFilm instax Mini Evo Camera er et "instax"-kamera, som giver dig mulighed for at nyde fotoprint med det samme!

Dette næstegenerations hybrid-instant-kamera kombinerer et klassisk retrolook med modernitet. Gennemgå fotos, der er taget på enheden via LCD-skærmen på kameraets bag-panel, og vælg derefter de billeder, du vil udskrive.

Alsidige optageeffekter kan frit kombineres for at levere 100 kombinationer af effekter, så du kan udtrykke dig selv gennem instax-print. Instax Mini Evo er det første instax-kamera udstyret med et printhåndtag, objektivskive og filmskive. Disse giver brugerne mulighed for at vælge optagelseseffekter med drejeknapperne og printe ved at trække i håndtaget, hvilket giver glæden ved at skabe fotografisk kunst med analoge operationer!

Ti objektiveffekter, inklusiv "Soft Focus" og "Light Leak", samt ti filmeffekter, kan kombineres frit for at skabe 100 forskellige optageeffekter. Desuden kan instax-Rich-tilstanden slås til, for fyldige farver, og instax-Natural-tilstand for blødere berøring også vælges i henhold til personlige udskriftspræferencer.

Kameraets hoveddel har et klassisk design med en følelse af luksus. Printhåndtaget, objektivvælgeren og filmvælgeren er designet med sans for de fineste detaljer, herunder betjeningslyd, for at skabe en operationel følelse, der ligner analoge kameraer.

Brug instax-smartphone-appen "DIRECT PRINT"-funktionen til at bruge mini Evo som en smartphone-printer eller brug funktionen "GEM UDSKRIVEDE BILLEDER" til at gemme et foto udskrevet med mini Ev som et billede dekoreret med en instax-ramme, hvilket gør det muligt at dele billeder med populære instax-rammer på sociale medier med lethed!

Specifikationer

  • 10 linser X 10 film = 100 måder at udtrykke sig på
  • Analogt design for en unik oplevelse
  • App-kontrol
  • Høj printkvalitet
  • Movie Dial | Brug drejeknappen til at skifte filmeffekter
  • Objektivskive | Brug drejeknappen til at skifte objektiveffekter
  • Udskriv Lever | Træk leveren for at printe
Sikker e-handel

Fremragende
62.338 anmeldelser

Handel på nettet skal være billigt, hurtigt og sikkert for vores brugere. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.

Vi har fokus på sikkerheden

Sikkerhed er uhyre vigtig, når man handler online, og vi prioriterer selvfølgelig sikkerheden højt. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi fået den bedste garanti for, at sikkerheden bag din Internetbetaling er i orden. Derfor er det at købe og betale hos os fuldstændig sikkert.

Vi giver dig selvfølgelig altid 100 dages fuld returret

Uanset hvilke varer du har købt hos Gucca, yder vi altid 100 dages fuld returret. Med andre ord er det ensbetydende med, at hvis du af en eller flere grunde ikke ønsker at beholde varen, kan du returnere din vare til os, hvorefter dine penge bliver refunderet. Før du sender din vare tilbage, har du altid mulighed for at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Altid sikker & hurtig levering

Det er vigtigt, at du som kunde hos os modtager din vare både sikkert og hurtigt. Hvis vi er lagerførende, vil du oftest modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Den præcise lagerstatus er altid synlig ved hver enkelt vare. Du kan altid ringe eller sende en e-mail til os, hvis du har spørgsmål til leveringstid eller lagerstatus.

Betalingsmuligheder online

Hos Gucca.dk har du adskillige betalingsmuligheder at vælge imellem. Den betalingsform der passer dig bedst, er selvfølgelig den du bør gøre brug af. Du har altid garanti for en tryg og sikker handel, og det er uanset hvilke af vores betalingsmetoder du ender med at benytte. Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på linket. Bemærk at pengene først trækkes fra din bankkonto, den dag vi afsender dit produkt - hvis du gør brug af kreditkort.

Vores kundeservice yder altid personlig hjælp

Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl til Gucca.dk, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os på hverdage imellem kl. 10-15, og vi er altid klar til at hjælpe dig - med et smil og godt humør.

Se ordren hele vejen til din adresse

Når du har købt dine produkter, kan du altid følge forsendelsen, og vide hvornår den ankommer. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at få adgang til din egen personlige ordreside. Fra ordresiden kan du følge med i, hvor langt pakken er kommet i systemet. I samme øjeblik produktet er på vej, modtager du information herom via e-mail.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet