menuGucca.dk - Logo

Gears Of War - Nordic - Classic - Xbox 360

I dette tredjepersons taktik action/horror-spil, spiller man rollen som Marcus Fenix. En vanæret tidligere krigshelt, der søger personlig forløsning, da han leder sit brandhold mod et stormløb... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

I dette tredjepersons taktik action/horror-spil, spiller man rollen som Marcus Fenix. En vanæret tidligere krigshelt, der søger personlig forløsning, da han leder sit brandhold mod et stormløb på nådesløse krigerdjævle.
Spillere fordyber sig i en oplevelse så intens, følelsesmæssig og nervepirrende at spillet vil være som at styre en blockbuster actionfilm.

Gears of War udnytter den betagende nye Unreal Engine 3 til at skabe filmiske, high definition-grafik til en spiloplevelse, der virkelig indvarsler den næste generation.

Spillerne vil opleve smukke interaktive miljøer og karakterer så naturtro, at de synes at være lavet af kød og knogler. Denne grafik skaber en verden, hvor den mindste detalje er levende i den største kamp.
Engagerende og foruroligende filmisk historie. Mindeværdige figurer og en episk historielinje, der spiller sig ud som en intens og foruroligende blockbuster actionfilm.

Fakta

PlatformXbox 360
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreThird Person Shooter
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentMicrosoft
TagsGears Of War (Nordic) (Classic), Til Xbox 360, Xbox360, X360

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.757 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner