Beskrivelse
Mange japanske knivproducenter har traditionelt fremstillet en specialistkniv med én-sidet slibning kendt som “Kiritsuke”. Det krævede betydelig dygtighed at bruge effektivt, og i mange japanske restauranter var det kun køkkenchefen, der havde lov til at bruge en. Kiritsuke Kniven blev derfor betragtet som et symbol på ekspertise, status og erfaring.
I tråd med denne tradition har Global Knive udviklet en dobbelt-kantet version af Kiritsuke kniven i deres Classic serie, hvilket gør den til en meget alsidig kniv. Denne kniv kan bruges til de fleste opgaver, der normalt udføres med en Gyuto eller Kokkens Kniv, men også de opgaver, der udføres med Nakiri og Sujihiki. Den har mindre krumning end den typiske Gyuto, hvilket gør den mindre velegnet til "rocking action chopping", men perfekt til "push and pull" skærebevægelser. Spidsen af klingen er særligt velegnet til fint hakning og terningeskæring.
Oprindeligt udviklet til Roux Scholarship dommerne, er der kun blevet produceret yderligere 500 af disse eksklusive knive, og de er tilgængelige efter først-til-mølle princippet!
Specifikationer:
Yderligere information
Kategori | Bolig Køkken Og Madlavning Køkkenknive Og Knivtilbehør Øvrige Køkkenknive |
---|---|
Brand | Global |
Tags | Global, Bolig, Køkken Og Madlavning |
GPSR | Produktsikkerhed |