menuGucca.dk - Logo

Guld Til Præriens Skrappe Drenge - DVD

6 anmeldelser
Ægte dansk western-stemning! Oplev og nyd den - med et hav af kendte og populære skuespillere. En guldtransport er undervejs, men desværre røber en lidt for åbenmundet telegrafbestyrer det, og... Læs mere.
79,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Ægte dansk western-stemning! Oplev og nyd den - med et hav af kendte og populære skuespillere.

En guldtransport er undervejs, men desværre røber en lidt for åbenmundet telegrafbestyrer det, og rygtet om transporten breder sig hurtigt. I Cornestone, som transporten skal passere, er nogle banditter opsat på at få fat i guldet.

Uheldigvis er de bare ikke klar over, hvor det befinder sig, og det giver en masse forviklinger og misforståelser. Præriens (såkaldte) skrappe drenge Biggy, Sam, Shorty og Ben tager affære, men også de ved for lidt om guldet.

Kun indianerpigen Shannahoo kender sagens rette sammenhæng, men hun er ikke let at få noget ud af. Det tager tid for både banditter og helte at finde ud af sandheden.

OG SÅ - et stort og hamrende godt slutslagsmål, hvor man får, så hatten passer. Dirch i en af sine mange glansroller er et gensyn værd!

Fakta

Produktionsår1971
GenreWestern Danske Film
Spillelængde100 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk
InstruktørFinn Karlsson
SkuespillerePreben Kaas Paul Hagen Dirch Passer Carl Ottosen Otto Brandenburg Willy Rathnov Jesper Klein Judy Gringer Preben Mahrt Lykke Nielsen
Manuskript afCarl Ottosen Finn Karlsson
Skrevet afCarl Ottosen Finn Karlsson
Billedeformat1.66:1
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandDanmark
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsGuld Til Præriens Skrappe Drenge, Dvd, MovieKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Guld Til Præriens Skrappe Drenge DVD til 4 ud af 5 stjerner - baseret på 6 bedømmelser og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Det var utrolig morsomt at gense den meget sjove film med bl.a. Dirch Passer. Han var meget morsom. Nu er jeg pensionist og betragter mange forhold i livet på en anden måde, end da jeg ung. Et godt grin er meget sundt, og ikke mindst i min alder. 76 år