Hidden Children - DVD

79,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • historyForlænget returret til 31. januar
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Natten har sænket sig over Europa, da nazisterne arresterer alle jøder over 16 år for at sende dem i koncentrationslejre. Men der er stadig lys i mørket: Et netværk af modige individer arbejder i det skjulte for at redde de jødiske børn, der er blevet ladt tilbage efter razziaerne.

Mange er nået i sikkerhed, men den sidste gruppe bliver fanget i Zagreb efter tyskernes og italienernes invasion af Jugoslavien. Den unge jødiske lærer Joseph tager sig af dem og hjælper dem med at flygte til Italien, hvor de bliver stoppet af tyske soldater, som har ledt efter børnene - for at sende dem i døden. I sidste øjeblik lykkes det Joseph og formanden for en jødisk organisation i Italien at få toget til at køre til en by i nærheden af Modena, som nu vil blive børnenes midlertidige hjem.

Joseph og den smukke, unge flygtning Tilla forvandler landejendommen til et blomstrende lille samfund. De to unge mennesker kommer tættere på hinanden, da de begynder at undervise børnene og forberede dem på et liv i Palæstina - håbets og drømmenes land. Men da tyskerne i 1943 går ind i Italien, er gruppen igen i fare. Deres italienske naboer trodser modigt nazisterne og sætter deres liv på spil for at skjule børnene i deres hjem. Omsider organiseres en flugt til Schweiz. Men ved grænsen står Joseph og hans unge myndlinge ansigt til ansigt med tyske tropper...

Yderligere information

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2010
KategoriFilm Dvd Film
GenreDrama
Spillelængde200 Min.
Censur15
SprogItaliensk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

At gøre Internethandel til en billig, hurtig og ikke mindst sikker oplevelse for vores kunder, har altid været Gucca's topprioritet.

Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed i handel på Internettet anser vi som essentiel, og den er derfor altid i fokus hos Gucca. For at få den bedste garanti for sikkerheden ved betaling online, har vi opnået at få NETS til at godkende vores løsning for online betaling. Så når du køber og betaler via nettet hos Gucca, er det sikkert.

Har du fortrudt købet, kan du altid returnere indenfor 100 dage

Uagtet hvad du køber hos Gucca, får du altid 100 dages returret. Det medfører ganske enkelt, at hvis du af den ene eller anden årsag alligevel ikke måtte ønske din vare, kan du returnere din vare til os, og derefter sørger vi for, at dine penge bliver sendt retur til dig. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål, før du returnerer en vare.

Lynhurtig levering

Vi har den klare holdning, at det er meget vigtigt, at du får din vare leveret hurtigt og sikkert. Vi bestræber os på, at du får din vare tilsendt indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du kan altid se den præcise lagerstatus på det enkelte produkt. Er du fortsat i tvivl om leveringstiden eller en vares lagerstatus, så tag fat i os.

Hvordan vil du gerne betale?

Når du køber hos Gucca, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige muligheder for betaling. Du bør naturligvis benytte den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Du har altid garanti for en sikker og tryg handel, uanset hvilke af vores betalingsformer du foretrækker at gøre brug af. I vores sektion med oftest stillede spørgsmål får du alle vores betalingsmuligheder. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi sender din vare, at vi hæver pengene fra din bankkonto.

Vores kundeservice yder altid personlig assistance

Skulle det ske, at du har problemer undervejs, skriver eller ringer du selvfølgelig bare til os. Imellem klokken 10-15 på hverdage sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og med et smil og godt humør tager vi imod din henvendelse.

Du kan følge din forsendelse

Når du køber hos Gucca, har du altid mulighed for at spore forsendelsen. Efter gennemførsel af dit køb kan du besøge din personlige ordreside. På din personlige ordreside kan du se, hvornår vi sender din pakke. Du får leveringsinformation via e-mail, når din pakke sendes fra vores lager og er på vej til dig.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet