menuGucca.dk - Logo

I Sell The Dead - DVD

Det kunne have været værre for Arthur Blake. Modsat makkeren Willie har han stadig sit hoved i behold. Men ikke så længe, for guillotinen står og venter på ham udenfor den beskidte... Læs mere.
79,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Det kunne have været værre for Arthur Blake. Modsat makkeren Willie har han stadig sit hoved i behold. Men ikke så længe, for guillotinen står og venter på ham udenfor den beskidte fængselscelle. Arthur Blake er nemlig dømt til døden, som et resultat af en fantastisk karriere som gravrøver!

De sidste timer af sit usle liv bruger Blake på at fortælle om sine eventyr i underverdenens mest beskidte branche - om handel med de døde, blodtørstige vampyrer, zombier og familien Murphy, en hensynsløs og rivaliserende bande. Men hvem er egentlig den mystiske Father Duffy, som han bekender sine synder til, og hvordan kan denne vide så meget om væsnerne, der kan vende tilbage fra de døde?

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2008
GenreKomedie Gyser
Spillelængde85 Min.
Censur15
BilledeformatWidescreen 1.78:1
LydformatDolby Digital 2.0
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
InstruktørGlenn Mcquaid
SkuespillereDominic Monaghan Ron Perlman Angus Scrimm Larry Fessenden John Speredakos Eileen Colgan Brenda Cooney Daniel Manche
Manuskript afGlenn Mcquaid
Skrevet afGlenn Mcquaid
TagsI Sell The Dead, Dvd, Movie

- Making Of- Kommentarspor M.M.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.777 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner