• Vi bytter til den 31. januar
  • "Fremragende" på Trustpilot - 52.647 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
Cyber Week Tilbud - sidste chance
Se alle tilbud
menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Studiejob i Herning

Er du interesseret i et fleksibelt studiejob, hvor du selv bestemmer hvor mange timer, du vil have hver uge? Vi søger hele tiden unge ansvarsbevidste medarbejdere til at hjælpe med produktoprettelser.

Om Gucca.dk:

Vi er en dansk netbutik, der gik online i 2003. Vi har udviklet os fra at være en netbutik, der udelukkende solgte dvd-film, til i dag at være et varehus der håndterer tusindvis af forsendelser hver måned. Vi har nu mere end 100.000 varer i vores sortiment, som er fordelt på over 30 afdelinger med alt lige fra bøger, film og legetøj til elektronik og boliginteriør - og der kommer hele tiden nye afdelinger til.

Om stillingen:

Dit arbejde vil være at skrive gode og fyldestgørende produktbeskrivelser. Det kræver blandt andet, at du er god til at researche og oversætte engelske tekster til dansk.

Du vil blive oplært i 2-3 af vores produktkategorier afhængig af dine interesser og forudsætninger. 

Vi forventer derfor, at du er:

  • God til at formulere dig skriftligt
  • Dygtig til grammatik
  • God til at oversætte engelske tekster til dansk
  • Omhyggelig og struktureret
  • Ansvarsfuld og flittig

Vi tilbyder:

Vi kan tilbyde dig et uformelt arbejdsmiljø, hvor du efter grundig oplæring får mulighed for at arbejde selvstændigt.

Du kan selv vælge fra uge til uge, hvilke dage du gerne vil arbejde. Det skal blot være i tidsrummet fra kl. 8-19 mandag til fredag. Du bestemmer også selv, hvor mange timer du vil arbejde hver uge, så det kan passe ind i dit skoleskema og til dine fritidsaktiviteter.

Af hensyn til din oplæring ser vi dog helst, at du de fleste uger kommer op på minimum 5 timer om ugen. Har du uger med mange skoleopgaver, er det ikke et krav. Har du perioder med mere fritid, har du mulighed for at tage op til 20 timer om ugen.

Arbejdsstedet er på Gucca.dk’s kontor i Bredgade, Herning. Der vil være kakao, te, kaffe, frugt og snacks, som du må drikke og spise, mens du er hos os.

Sådan søger du:

Send en ansøgning samt dine karakterer i dansk og engelsk til alexandra@gucca.dk. Skriv også hvilke af vores produktkategorier, du helst vil arbejde med. Husk at skrive din fødselsdato på ansøgningen, samt hvor du har læst stillingsopslaget.

Samtaler har vi løbende. Vi ser frem til at høre fra dig.