menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Kikujiro No Natsu - DVD

Det er sommer og lille Masao har ingen at lege med. Da fodboldtræningen holder ferie, og hans venner er taget til stranden, synes det endnu mere kedeligt at bo alene med sin bedstemor. Så med... Læs mere.
99,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Det er sommer og lille Masao har ingen at lege med. Da fodboldtræningen holder ferie, og hans venner er taget til stranden, synes det endnu mere kedeligt at bo alene med sin bedstemor.

Så med adresse og foto i hånden, beslutter Masao at tage ud for at finde den mor, han aldrig har mødt. Men med meget få penge og endnu mindre stedsans, kan Masao ikke tage afsted alene. En ven af bedstemoderen »melder frivilligt« sin mand til at tage med Masao. Skør, højtråbende og altid på udkig efter lette penge, synes den uansvarlige Kikujiro ikke engang at være specielt glad for børn.

Kikujiro’s tur til cykelløbet er den første af en serie af eventyr for det umage par. Det vil blive en lunefuld tur med latter og tårer, hvor vi møder mange komiske overraskelser og særlinge. Alt dette for at opdage, at de har mere til fælles end ved første øjekast…

Multitalentet Takeshi Kitano har sat sit fingeraftryk på filmkunsten både som instruktør, manuskriptforfatter og som skuespiller, hvor han bruger kunstnernavnet Beat Takeshi. Han er kendt for sin banebrydende stil og for film som ’Brother’, der fik stor anerkendelse verden over, den prisbelønnede ’Zatoichi’, og ’Hana-Bi’ der bl.a. vandt den Gyldne Løve i Venedig.

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelKikujiro No Natsu - Festival Series
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1999
GenreKomedie Drama
Spillelængde117 Min.
Censur15
SprogJapansk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk
InstruktørTakeshi Kitano
SkuespillereTakeshi Kitano Yuuko Daike Kayoko Kishimoto Yusuke Sekiguchi Kazuko Yoshiyuki Beat Kiyoshi Great Gidayu Rakkyo Ide
Manuskript afTakeshi Kitano
Skrevet afTakeshi Kitano
Billedeformat1.78:1
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandJapan
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
IMDBIMDBFilmen på IMDB (Åbner i et nyt vindue)
TagsFestival Series, Kikujiro No Natsu, Dvd, Movie

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

34.765 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner