menuGucca.dk - Logo

Law Of The Lawless - Den Russiske Godfather - Box 1 - DVD

1 anmeldelse
Det Er Nye Tider - Og En Ny Kriminalitet Sasha Belov er den fødte leder. Og da han i 1989 vender hjem til Moskva efter at have kæmpet i Afghanistan i to år, hungrer Moskva efter ledere. ... Læs mere.
89,95 kr
Før: 99,95 krSpar 10,00 kr (10%)
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Det Er Nye Tider - Og En Ny Kriminalitet
Sasha Belov er den fødte leder. Og da han i 1989 vender hjem til Moskva efter at have kæmpet i Afghanistan i to år, hungrer Moskva efter ledere.

Perestrojka har forandret Rusland fuldstændig, og landet styrer nu i ekspresfart direkte mod kapitalismen, og den kløgtige og fleksible Sasha er klar over, at også han kan få indflydelse i det nye Rusland.

Han og hans kammerater Bee, Cosmos og Phil vil trække sig sejrrigt ud af revolutionen. Og korruption bliver deres vej til toppen. De begynder med fidusmageri i det små, men kaster sig snart ud i regulær afpresning og narkotika smugling. Undervejs opnår de både rigdom, kvinder og fjender. Som for eksempel betjent Kaverin, der bliver Sashas ærkefjende, og hvis forfølgelse af Sasha og hans venner kun bliver mere skånselsløs, da han selv bliver en del af underverden.

Law of the Lawless er den storslåede fortælling om fire helt almindelige mænd, som på grund af ydre omstændigheder tvinges til at etablere en af de mest sammentømrede og indflydelsesrige bander i Moskva. Det er en vind eller forsvind-kamp uden spilleregler mod hjælpeløse myndigheder,korrupte embedsmænd og nådesløse krigsherrer.En krig, der udkæmpes i dunkle baglokaler og prægtige palæer – en krig, som aldrig helt kan vindes.

Boks 1 indeholder de første syv afsnit af denne saga.

Fakta

Oprindelig titelBrigada - Box 1
SerieLaw Of The Lawless
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2002
GenreDrama Action
Spillelængde350 Min.
Censur15
SprogRussisk
UnderteksterDansk, Norsk
InstruktørAleksei Sidorov
SkuespillereElena Panova Valentina Telichkina Andrey Panin Ekaterina Guseva Vladimir Vdovichenkov Pavel Maykov Dmitriy Dyuzhev Sergey Bezrukov Sergey Aprelskiy
Manuskript afAleksandr Veledinsky Aleksei Sidorov Igor Porublyov
Skrevet afAleksandr Veledinsky Aleksei Sidorov Igor Porublyov
BilledeformatWidescreen 1.78:1
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandRusland
Antal DVD3
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsLaw Of The Lawless, Dvd

Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Law Of The Lawless - Den Russiske Godfather - Box 1 DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse

    34.106 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner