menuGucca.dk - Logo

Logitech Mx Ergo Mus - Graphite

Her får du Logitechs mest avancerede trackball til trackball-entusiaster og forbrugere, der søger efter nye og spændende alternativer til mus og touchpads. Denne mus leverer 20% mindre muskulær... Læs mere.
739,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Her får du Logitechs mest avancerede trackball til trackball-entusiaster og forbrugere, der søger efter nye og spændende alternativer til mus og touchpads.

Denne mus leverer 20% mindre muskulær belastning sammenlignet med en almindelig mus. MX ERGO har et unikt justerbart hængsel for personlig komfort og den nyeste sporings-, rulle- og strømstyringsteknologi. Logitech FLOW ™ muliggør ubesværet kontrol over computere.

Endelig en trackball, du virkelig kan kalde din egen. Et unikt justerbart hængsel giver dig mulighed for at vælge den bedste vinkel mellem 0 ° og 20 ° for en mere naturlig håndstilling og større komfort.

Skift hastighed og nøjagtighed af din markør for optimal kontrol med et tryk på en knap. Få tingene gjort hurtigere med hurtig adgang til genveje. Det præcise rullehjul har vandret rulning og et praktisk midtklik.

Tilslut og arbejd på to enheder på samme tid og skift let mellem dem. Forøg din computeroplevelse med Logitech FLOW-teknologi. Kopier og indsæt tekst, billeder og filer mellem computere. Batteri holder strøm i op til 4 måneder ved fuld opladning. Et minuts opladning giver op til en hel dags brug.

Fakta

MærkeLogitech
KeywordComputertilbehør, Computerudstyr, Elektronik


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse