menuGucca.dk - Logo

Lume Cube Creative Lighting Sæt

Lume Cube's Creative Lighting Kit giver dig alt hvad du har brug for for at fange kamera-indhold af professionel kvalitet på din iPhone. Dette er et holdbart, vandtæt og lyst justerbart LED, der... Læs mere.
899,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Lume Cube's Creative Lighting Kit giver dig alt hvad du har brug for for at fange kamera-indhold af professionel kvalitet på din iPhone. Dette er et holdbart, vandtæt og lyst justerbart LED, der passer lige ned i lommen.

Lume Cube åbner nye kreative egenskaber. Uanset om du tager fotos eller videoer, vlogger på farten eller tager det perfekte selfie, leverer Lume Cube fantastisk belysning, der er nøglen til at få det perfekte skud.

Med Lume Cube's intelligente Bluetooth-funktion og Lume-X-appen kan du synkronisere lysene til din iPhone og styre din Lume Cube som en flash, videolys eller strobelys fra så langt som 60 meter væk.

Dette er den første kamera-flash, der er kompatibel med iPhone. Udover Lume Cube tilbyder Creative Lighting Kit en række geler, diffusorer og monteringsmuligheder, der hjælper dig med at opnå selv de mest vanskelige skud.

Fakta

KeywordMobiltilbehør, Elektronik
MærkeLume Cube


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse