Men Of Action - Box 1 - DVD

2 anmeldelser
149,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Boksen indeholder følgende titler:

  • Lock Up
  • Black Eagle
  • A Force Of One
  • Direct Contact
  • Living & Dying

Lock Up
Frank Leone er en hård, men anstændig fange i et forholdsvist menneskeligt fængsel. Han får endda lov til at komme på orlov fra fængslet i nogle weekender.

Men dette idylliske forhold mellem fange og autoritet ender brat da Leone bliver overført til et noget mere barskt fængsel der drives af den sadistiske Donald Sutherland. Sutherland bærer nag efter en uheldig hændelse i et andet fængsel mellem ham og Leone, og derfor gør han alt hvad han kan for at Leones ophold i hans fængsel skal blive et sandt helvede. Men for at få ram på Leone bliver han nødt til at gå over stregen .. Men hvor langt?

Black Eagle
Et af det amerikanske flyvevåbens mest moderne fly, et F-111 med et helt nyt laserstyresystem, styrter ned i hav ud for Malta. Sovjetisk tilstedeværelse i området gør, at CIA sender deres bedste agent for at bjærge styresystemet, inden det havner på fjendens hænder. For at sikre sig agentens samarbejdsvilje føres begge hans sønner til en ø i nærheden.
A Force of One
USA Politiets narkostyrke står klar til at foretage en af deres største beslaglæggelser nogensinde, da en snigmorder pludselig slår til. Ingen våben synes at kunne stille noget op imod hans lynhurtige karateangreb. En efter en elimineres betjentene.

Desperat søger politiet hjælp hos Matt Logan – Vietnam-veteran og seksdobbelt karatemester. Hidtil ubesejret. Til at begynde med er Logan ikke interesseret, men da hans søn bliver fundet myrdet, holder han sig ikke tilbage længere. I en rasende duel mødes de to karatemestre.

Direct Contact
Mike Riggins er en eksmarinesoldat, som sidder fængslet i Vratza, et af verdens mest barske fængsler, hvor hverdagen er benhård. Men en dag får han besøg af en mand fra den amerikanske ambassade, der tilbyder ham hans frihed samt en sum penge for at befri en amerikansk kvinde, der er blevet kidnappet af den russiske mafia. Uden egentlig at have en valgmulighed går Mike med til dette, men til hans overraskelse er kidnapningshistorien bare et dække, for at bringe kvinden ud i det åbne. Og pludselig er Mike selv jaget vildt, med ubarmhjertige regeringer, paramilitær og diverse skumle organisationer efter sig. Alle ønsker de ham død, så de kan få kvinden under deres kontrol. Men hvem er egentlig den mystiske kvinde?

Living and Dying
Sam og Nadia begår bankrøveri, men det ellers velplanlagte kup løber løbsk og snart befinder de sig i en højspændt gidselsituation overvåget af en politistyrke med en skydegal betjent i spidsen. Medierne får fat i historien og efterhånden, som begivenhederne tager fart, bliver det gidslerne, som udgør den største trussel.

Yderligere information

SerieMen Of Action
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2019
KategoriFilm Dvd Film
GenreAction Box-Sæt
Spillelængde472 Min.
Censur15
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

At gøre handel på Internettet til en hurtig, billig og ikke mindst sikker oplevelse for kunderne, har siden starten været vores topprioritet.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerheden

Internethandel skal være sikkert for brugerne. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. Der er garanti for sikkerheden bag din betaling online, når du handler hos os, for vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS. Derfor er det også helt sikkert at købe og foretage betaling hos Gucca.

Vi tilbyder 100 dages fuld returret hos os

Når vi siger 100 dages fuld returret, så er det selvfølgelig på alle vores produkter. Så fortryder du af en eller anden grund dit køb, og alligevel ikke ønsker at beholde varen, kan du selvfølgelig sende varerne retur og få dine penge refunderet - uden spørgsmål. Det er altid en god ide at kontakte os, inden du sender din vare tilbage til os.

Lynhurtig levering

Vi ved, at du er utålmodighed efter at få dit produkt, og vi skruer derfor op for leveringstempoet, så varen kommer hurtigt og sikkert frem til dig. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. På vores shop fremgår lagerstatus ud for hvert enkelt produkt, så du kan altid se, om vi er lagerførende. Kontakt os hvis du fortsat skulle være i tvivl om leveringstid eller lagerstatus for et produkt.

Hvordan vil du gerne betale?

I vores shop er det muligt at vælge mellem adskillige betalingsmetoder. Du bør selvfølgelig benytte den betalingsform, der passer lige til dig. Uanset hvilken betalingsmulighed, du vælger - kan du altid være tryg og sikker. Her kan du finde alle vores betalingsmuligheder. Benytter du betalingskort, så giver det dig den fordel, at pengene først bliver hævet fra din konto, den dag varen sendes afsted til dig.

Hos os får du altid personlig hjælp

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, når du besøger vores webshop, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er åben for henvendelser imellem 10-15 alle hverdage, og med et smil og godt humør tager vi imod din henvendelse.

Følg forsendelsen

Handler du hos os, har du mulighed for at tracke din ordre, fra den forlader vores lager, og til den er dig i hænde. Når du fuldender dit køb, kan du efterfølgende gå ind på din egen personlige ordreside. På ordresiden har du mulighed for at se, hvornår din pakke er blevet afsendt. Vi sender en mail med leveringsinformation til dig, lige så snart vi har afsendt din bestilling.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Men Of Action - Box 1 DVD til 4 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Bedøm produktet