Personindeks på Gucca.dk

På Gucca.dk sælger vi et stort udvalg indenfor underholding, herunder Bøger, Film og CDer

I disse kategorier er der stort fokus på personerne bag, altså kunstnere, skuespillere og forfattere, og mange har da også enten en yndlings forfatter, skuespiller eller kunstner. Derfor kan du på denne side klikke dig ind og se alle vores personer på Gucca.dk

Gå til: Startside | Forfattere | Kunstnere | Skuespillere

Om Gucca

At gøre e-handel til en billig, hurtig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for dig, har siden starten været Gucca's topprioritet.

Vi har fokus på sikkerhed

Sikkerhed er enorm vigtig, når man handler på Internettet, og vi prioriterer naturligvis sikkerhed højt. NETS har godkendt vores løsning for online betaling, og det er den overvejende garanti for sikkerheden bag din betaling online. Derfor er det at handle og betale hos Gucca altid fuldstændig sikkert.

Altid 30 dages fuld returret

Vi yder altid 30 dages returret, og det er uanset hvilke produkter, du har købt hos os. Såfremt du fortryder dit køb, og ikke måtte ønske at beholde din vare, kan du uden videre sende varen retur til os, hvorefter du vil få dine penge refunderet. Det er altid en god ide at tage kontakt til os, før du vælger at returnere din vare til os.

Kort leveringstid

Vi ønsker ikke at lade dig vente for længe på din vare, og vi fokuserer derfor på at sikre den hurtigste levering. Det medfører, at hvis din vare er på lager, så får du den tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du ud for hvert enkelt produkt altid kan følge nuværende lagerstatus. Tag fat i os såfremt du fortsat skulle have spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid for et produkt.

Hvordan vil du gerne betale?

Der er adskillige betalingsmuligheder, når du handler hos Gucca, og du vælger naturligvis selv, hvordan du vil foretage betaling. Du skal selvfølgelig gå efter den betalingsform, der passer dig bedst. Lige meget hvilke af vores betalingsmetoder du gør brug af, så kan du altid handle trygt og sikkert hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du benytter linket. Husk at pengene først hæves fra din konto, den samme dag vi afsender produktet til dig - såfremt du anvender kreditkort.

Kundeservice - altid mulighed for personlig hjælp

Opstår der problemer når du besøger Gucca.dk, eller har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Bemærk at vi er åben for henvendelse imellem klokken 10-15 alle hverdage, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Se din ordre hele vejen

Køber du hos os, har du altid mulighed for at spore din forsendelse, fra den sendes fra vores adresse, og til du modtager den. Efter gennemførsel af købet kan du tilgå din egen personlige ordreside. Her kan du følge med i, hvornår din pakke sendes afsted. Du modtager også en e-mail med leveringsinformation fra os i samme øjeblik, vi afsender dine produkter.