Nattevagten 2 - Dæmoner Går I Arv - Blu-Ray

1 anmeldelse
149,95 kr
  • updateForudbestil nu
  • scheduleLevering: 07/03/2024
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Det, der skete i kælderen på Retsmedicinsk Institut for knap 30 år siden er aldrig blevet glemt, og det er ikke tilfældigt, at Emma har taget jobbet som nattevagt samme sted.

Hendes mor Kalinka kom sig aldrig over oplevelsen og begik selvmord da Emma var lille, og hendes far Martin lever i dag som en skygge af sig selv. Elefanten i rummet er den fortrængte fortælling om, hvordan den psykopatiske seriemorder Kommissær Wörmer (Ulf Pilgaard) næsten dræbte Emmas forældre, som kun i allersidste øjeblik blev reddet af vennen Jens.

Siden dengang har de alle været hjemsøgte af erindringen om den nat - og i fortielsen er Emma vokset op og har arvet forældrenes traume. Emma beslutter sig for at udrede, hvad der egentlig skete dengang med Wörmer og får iværksat et uautoriseret møde med ham i hans isolationscelle. Men oplevelsen trækker den dømte kommissær ud af sin koma og sætter en kæde af skæbnesvangre begivenheder i gang. Nu starter et blodigt hævntogt mod alle dem, som i sin tid beseglede Wörmers skæbne…

Yderligere information

SerieNattevagtenUlf Pilgaard
Udgivelsesdato07/03/2024
Produktionsår2023
KategoriFilm Blu-Ray Film
GenreGyser Thriller Danske Film
Spillelængde110 Min.
Censur15
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Det er et vigtigt princip hos os, at nethandel er nødt til at være billigt, sikkert og hurtigt for kunderne.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerhed

Vi vægter sikkerheden utrolig højt, for det er noget af det aller vigtigste at have styr på, når det drejer sig om handel på Internettet. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi fået den optimale garanti for, at sikkerheden bag din betaling online er i top. Derfor er handel og betaling hos os 100% sikkert.

Du har altid 100 dages returret

Der er ingen indskrænkninger i din returret. Vi giver 100 dages returret på alle typer produkter. Kort sagt vil det sige, at skulle du fortryde dit køb, kan du naturligvis sende dine varer retur og få dine penge tilbage - uden spørgsmål. Det er altid en god ide at kontakte os, inden du sender din vare tilbage til os.

Altid hurtig & sikker levering

For os er det essentielt, at du modtager din vare så sikkert og hurtigt som muligt. Du har varen i dine hænder indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi har den på lager. Bemærk, at du kan få den nøjagtige lagerstatus på hvert enkelt produkt. Kontakt os hvis du alligevel skulle være i tvivl om lagerstatus eller leveringstid for en vare.

Sådan kan du betale

Du har mulighed for at vælge imellem flere typer betalinger, når du køber hos os. Den betalingsmulighed der passer dig bedst, er selvfølgelig den du bør gøre brug af. Uanset hvilke af vores betalingsmetoder du vælger, kan du altid købe trygt og sikkert hos os. Se de betalingsmuligheder du har ved at klikke på førnævnte link. Husk at vi først trækker pengene fra din konto, den dag vi afsender dit produkt - såfremt du anvender kreditkort.

Hos Gucca får du altid personlig assistance

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, imens du besøger vores shop, beder vi dig tage kontakt til os med det samme. Du kan ringe eller sende e-mail til os alle hverdage mellem kl. 10-15, og vi tager imod din henvendelse med godt humør.

Du kan følge forsendelsen

Når du har bestilt dine varer, kan du tracke forsendelsen, og vide hvornår du modtager den. Efter gennemførsel af købet kan du få adgang til din egen ordreside. Her har du mulighed for at se, hvornår dit produkt afsendes. Når varen er sendt fra vores lager og er på vej, får du en mail fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Nattevagten 2 - Dæmoner Går I Arv Blu-Ray til 5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Bedøm produktet