• Altid lave priser og hurtig levering
 • "Fremragende" på Trustpilot - 49.558 anmeldelser
 • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Nordisk Film Klassikere - 20 DVD Boks Med Danske Film - DVD

52 anmeldelser
Boks indeholdende 20 nordiske film klassikere.  Alle Går Rundt Og Forelsker Sig:  Lilian Ellis, Hans Kurt, Peter Malberg og Erling Schroeder. Et tilsyneladende umuligt væddemål sætter sving i... Læs mere.
269,95 kr
 • Varen er på lager
 • Levering: 1-2 hverdage
 • 30 dages returret

Boks indeholdende 20 nordiske film klassikere. 

Alle Går Rundt Og Forelsker Sig: 
Lilian Ellis, Hans Kurt, Peter Malberg og Erling Schroeder. Et tilsyneladende umuligt væddemål sætter sving i kludene i Emanuel Gregers stort opsatte og utroligt populære musical fra 1941, der gjorde melodien "Alle Går Rundt Og Forelsker Sig" til en ægte landeplage. 

Bag De Røde Porte:
Efter en regnfuld sommer er der økonomisk lavvande på Bakken, og familien er fristet til at søge hjælp hos Gulnares foretagsomme bejler, Carlo Petersen. Men Professor Labardi bærer på en hemmelighed: gøglerfamilien har slægtsbånd til den fine juristverden uden for portene…

Der er konflikt, pengetransaktioner, kærlighed, skinsyge og skurkestreger, når den fine verden og bakkefolket mødes. Bag De Røde Porte er en forrygende folkekomedie, der tager os med bag attraktionerne på den traditionsrige forlystelsespark i Klampenborg. I rollen som den karismatiske gøgler og tryllekunstner, Professor Labardi, er Ib Schønberg i sit es, og desuden medvirker Preben Lerdorff Rye og Lily Broberg i Asbjørn Andersen og Jens Henriksens film fra 1951.

Besættelse:
Selveste Bodil Ipsen instruerede i 1944 et af den danske filmhistories få film-noir dramaer. Besættelse er en fremragende film om følelsernes yderpunkter og tilværelsens ulidelige lethed. Johannes Meyer (Mød Mig På Cassiopeia) spiller den uheldige manufakturhandler, mens Berthe Qvistgaard (Ta' det som en mand, frue!) er den nådesløse femme fatale. Poul Reichardt dukker op som cykelsmeden, der forpurrer den jyske sommeridyl…

Biskoppen: 
Præsten på Snarø, Adam Valerius, er enkemand på tredje år, og frøkenerne i sognet står i kø for at blive den næste præstefrue. Men da Adams enlige husholderske pludselig bliver gravid, går snakken i det lille samfund, og snart bliver biskoppen tilkaldt. Ved et skæbnens puds bliver den københavnske skuespiller Emil Flor, som er på vej til øen, forvekslet med biskoppen, og han lever sig ind i rollen og løser elegant konflikten. Men så dukker den rigtige biskop op… 

Bolettes Brudefærd:
I en lille sjællandsk landsby, hvor alt tilsyneladende ånder fred og idyl, bor den rapkæftede syerske, Bolette Jensen. Hun er frygtet for sin skarpe tunge, og hendes ligefremme stil har gjort hende upopulær hos det korrupte sogneråd.

Så de har lagt en skummel plan. De vil betale en udenbys særling, ”putkræmmeren” Morten, 650 kroner for at tage Bolette til hustru og dermed bortgifte hende til et andet sogn. Men de har gjort regning uden Bolette. Og snart er hun klar med et modspil, der vil overraske alle…

De Blå Drenge:
Sylvia Grøn er gymnastik- og naturhistorie-lærerinde i Elmquists skole i en dansk provinsby. Den daglige gerning har gradvist nedslidt hendes ellers gode humør. Hendes eneste virkelige interesse er teatret - og hun har fast logeplads, når de rejsende turnéteatre kommer til byen. Skolen har en ung sanglærer, Henrik Brandt, der privat har skrevet en operette, De Blå Drenge. Den er stadig ikke afsat efter at have været vist til samtlige Københavnske teaterdirektører. Men Sylvia har en plan...

Desertøren:
Martin deserterer fra kasernen med en af hærens pistoler. Han vil hjem til kæresten Sussie, som imidlertid har fundet en anden, mens han har været indkaldt. Martin er en livshungrende og vital, men rodløs og provokerende fyr, som ikke kan falde til nogen steder. Han er på flugt fra militæret og, mere eller mindre ubevidst, i gang med at ødelægge sig selv.

Revolveren ved han ikke rigtig, hvad han skal stille op med, men han vil ikke af med den, og først da han bliver ramt af et skud fra den, går det op for ham, hvad han har forkludret.

Døden Kommer Til Middag: 
Kriminalforfatteren Peter Sander løber tør for benzin en regnfuld aften i en mørk skov i Jylland. I nærheden ligger et hus, og da der er lys i vinduerne, begiver Sander sig forsigtigt indenfor. Men huset er tomt - bortset fra den ældre herre, som ligger død i soveværelset… Kort efter sin forskrækkende opdagelse bliver Sander slået ned bagfra. Han vågner i en seng i huset, hvor børn og husholderske nu er hjemme. Liget er væk, og ingen - heller ikke politiet - tror på Sanders historie. Og nu er Sander selv i livsfare…

Jeg Er Sgu Min Egen:
Unge Annie Jensen har det svært med regler. Hun er dårligt nok blevet løsladt efter tre måneder på pigehjem, før et voldsomt værtshusslagsmål atter sender hende i lovens lange arme. Straffen skal hun afsone som ”plejebarn” hos bagermester Hyldesen, og det er absolut heller ikke sjovt. Snart er hun på flugt igen - først hos popsangeren Anders og dernæst hos rigmandssønnen Christian - men nettet strammes om unge Annie, og hun må nu én gang for alle afgøre, hvor hun hører til - og hvem hun tilhører.

Kispus:
Den unge syerske Eva Møller (Helle Virkner) er en ung arbejdende kvinde i 1950'ernes København, der ønsker at få mere ud af livet, end hvad hun allerede får. En dag er hun på vej hjem fra sit arbejde og forelsker hun sig i en dyr kjole i et butiksvindue, og hun ender som muse til designeren og veninde til en ung studerende, hun tror er en rig gentleman.

Lynet:
Peter Malberg spiller en arbejdsløs skuespiller med en snedig plan… Efter lange, trange tørketider uden jobs og mad på bordet henvender han sig til et filmselskab og udgiver sig for at være den netop undslupne boretyv, ”Lynet”. Instruktøren øjner en unik chance for at skabe en sand filmsensation og tilbyder ham straks en fed filmrolle. Men det rigtige ”Lyn” er lige om hjørnet…

Mordskab:
Marguerite Viby har begejstret flere generationer med sin glade livsunderholdning og forrygende humør. Der skal ikke lægges skjul på, at hun her er i sit es som en gulvskrubbende amatørdetektiv der bliver en vigtig – om end irriterende – hjælp for politiet i opklaringen af et mord. Marguerite Viby flankeres af Buster Larsen, der spiller hendes øldrikkende og læserbrevsskrivende mand, der aldrig rejser sig fra sofaen.

Mød Mig På Cassiopeia:
Overguden Zeus og hans datter Polyhymnia stiger ned til jorden - det lyder unægteligt vildt, men når man elegant overdrysser den fantastiske historie med stjerner som Bodil Kjer, Poul Reichhardt, Lily Broberg, Hans Kurt, Ellen Gottschalch, Johannes Meyer og Ib Schønberg samt tilsætter Kai Normann Andersens pragtfulde musik, som måske spiller den egentlige hovedrolle, har man som resultat en af dansk films mest charmerende klassikere, der nu udsendes på DVD for første gang.

Naboerne:  
Gormsen, en sofistikeret tandlæge med hang til finkultur og sund mad, nyder sine weekender i landligsommeridyl. Sandelund, en brovtende og småvulgær spøg- og skæmthandler, er hans kære nabo. De hader hinanden og bruger, hvad der skulle være afslappende kvalitetstid, på en eskalerende nabokrig, der ruinerer dem – men fylder lommerne på deres beregnende købmand… han har nemlig fundet ud af, at der er godt salg i krigsmateriel denne sommer… Hvad mener du om en nabo, der slipper en flok køer løs i din have - vælter flagstangen ned i din morgenmad - kører din bil i havnen - og ender med at sprænge dit hus i luften? 

Poeten Og Lillemor I Forårshumør: 
For tredje gang skal vi nu møde Poeten og Lillemor, den populære filmatiserede tegneserie. Alt er fryd og gammen i den lille hyggelige landsby, hvor de bor. Det er blevet forår, og det kan få mange finurlige fornemmelser frem i enhver. Bageren ansætter en svend, der har sangstemme, kabinescooter og et godt øje til bagerens kone. Slagteren har et godt øje til en yndig pin-up. Og Poeten, der er totalt blottet for økonomisk sans, har et godt øje til et motoriseret køretøj. Dette kunne godt gå hen og få katastrofale følger, men som i alle andre eventyr ender alt i fryd og gammen, så man bliver helt i forårshumør.

Rasmines Bryllup:
I en lille gade i byens yderkant ligger der to små forretninger ved siden af hinanden. Indehaverne er de godmodige rivaler, Nummesen og Mikkelsen. Og da Mikkelsen en dag vil sælge sin gamle blikkenslagerforretning, tager begivenhederne fart. Til byen kommer den unge Vilhelm, der har et godt øje til både butikken og Mikkelsens yndige datter. Imens er vaskekonen Rasmine ved at bukke under for sin søn, Kristians, pres for at kende sin fars identitet.

Og Kristian selv er ved at bukke under for sin Lottes store forventninger til hans cykeltalent. Der skal noget til, for at den affære kan ende med ikke bare ét, men to lykkelige bryllupper!

Sjette Trækning:
Det vises til fulde i denne klassiske farce om de fleste menneskers store drøm - ikke mindst i 1930'erne: den store gevinst. Valdemar Schiøler Linck (Nøddebo Præstegaard) og Christian Arhoff (Kampen om Næsbygård) spiller hovedrollerne i George Schnéevoigts forrygende lystspil fra 1936. En film, der humoristisk fortæller, at penge giver glæde, men ikke nødvendigvis lykke…

Thummelumsen:
Emanuel Gregers' skønne film fra 1941 er frit baseret på Gustav Wieds to romaner, ”Livsens Ondskab” og ”Thummelumsen” - der igen var baseret på den virkelige historie om antikvitetshandler Mellerup fra Roskilde. En person, som Gustav Wied mødte ved flere lejligheder. I denne filmatisering har Peter Malberg rollen som den excentriske stivnakke, der igen og igen må overkomme sin latente angst for alting. 

Tordenskjold Går i Land:
Danmarks store helt under Den Store Nordiske Krig var kommandanten Peter Wessel, kaldet Tordenskjold. Efter talrige søslag vender hans fregat tilbage til København, hvor Tordenskjold indlogerer sig hos parykmageren Kresten Thøgersen. Thøgersens datter falder øjeblikkeligt for Tordenskjold, der eftertragtes af mange kvinder. Ikke mindst af grevinde Elisabeth, der hurtigt gør indtryk på kommandanten. Men der ligger mere bag Elisabeths tilnærmelser, end Tordenskjold aner. Og snart truer hun med at komme imellem ham og hans virkelige kærlighed: søen og kampen derude.

Tre Små Piger:
Grev Rambow har mistet sin formue og må nu bo til leje sammen med sine tre døtre, Beate, Marie og Annette. Grevens eneste håb er, at døtrene gifter sig tilbage til fordums rigdom. Så da tre bejlere melder sig, bliver de nøje målt og vejet. Alt går som planlagt, indtil den rige Hertuginde de Groos vil have sit skvat af en søn gift med Beate. Den desperate greve slår straks til. Men Beate er forelsket i en anden, og nu må pigerne stå sammen, så de alle kan få den, de elsker.

Sikker e-handel

At gøre e-handel til en hurtig, billig og ikke mindst sikker oplevelse for brugerne, har siden starten været en af Gucca's topprioriteter.

Sikkerheden er meget vigtig

E-handel skal være sikkert for brugerne. Vi går derfor aldrig på kompromis med sikkerheden. NETS er den overvejende garanti for sikker betaling på Internettet, og vores online betalingsløsning er naturligvis NETS godkendt. Så online køb og betaling hos Gucca.dk er forbundet med fuld sikkerhed.

Gucca giver dig selvfølgelig altid 30 dages fuld returret

Uanset hvad du har købt hos Gucca, har du altid 30 dages returret. Kort sagt, fortryder du købet, kan du med god samvittighed returnere varen til os, hvorefter dine penge bliver refunderet. Vi er naturligvis klar med rådgivning og svar, hvis du måtte ønske at sende dit produkt tilbage.

Lynhurtig levering

Som vores kunde, skal du selvfølgelig ikke vente i alt for lang tid på din vare. Vi leverer sikkert og hurtigt. Det medfører, at hvis din vare er på lager, så får du den tilsendt indenfor 1-2 hverdage. På vores webshop fremgår lagerstatus ud for hvert enkelt produkt, så du kan altid se, om vi har det på lager. Er du fortsat i tvivl om enten leveringstiden eller en vares lagerstatus, så kontakt os.

Vælg din online betaling

Der er adskillige betalingsmuligheder, når du køber hos Gucca, og du vælger selvfølgelig selv, hvordan du vil foretage betaling. Der er naturligvis frit valg blandt betalingsmetoder - du vælger den, der passer bedst til dig. Lige meget hvilken betalingsmetode, du vælger - kan du altid føle dig tryg og sikker. I vores sektion med oftest stillede spørgsmål får du en oversigt over alle vores betalingsmuligheder. Husk at pengene først hæves fra din bankkonto, når vi afsender dit produkt.

Hos os får du altid personlig assistance

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores webshop, er du naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Mellem kl. 10-15 alle hverdage sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi er parat på e-mailen eller ved telefonen til at give dig kompetent assistance med et smil på læben og i godt humør.

Spor ordren

Når du køber hos Gucca.dk, kan du bagefter spore, hvor langt din forsendelse er kommet. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at gå ind på din egen ordreside. På ordresiden er det muligt at se, hvornår vi sender dine produkter. Når varen er afsendt fra vores lager og er på vej, modtager du en mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

SeriePoeten Og Lillemor
Produktionsår1941
KategoriFilm Dvd Film
GenreBox-Sæt Danske Film
Censur15
SprogDansk
InstruktørEbbe Langberg Emanuel Gregers George Schnéevoigt Susanne Palsbo
SkuespillereOve Sprogøe Poul Bundgaard Paul Hagen Karl Stegger Karin Nellemose Susse Wold Bodil Udsen Helga Frier Christian Arhoff Erika Voigt Malene Schwartz Hans Kurt Ingeborg Pehrson Daimi Marie Niedermann Elith Pio
Manuskript afFleming Lynge Susanne Palsbo
Skrevet afFleming Lynge Susanne Palsbo
Billedeformat16:9, 4:3
LydformatDolby Digital 1.0., Mono 1.0.
ProduktionslandDanmark
Antal DVD20
GenvejePoeten Og Lillemor - Film
TagsNordisk Film Klassikere, Dvd, MovieKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Nordisk Film Klassikere - 20 Dvd Boks Med Danske Film DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 52 bedømmelser og 41 anmeldelser

Skriv anmeldelse


 • Set er dejligt at have alle disse gode gamle, danske film. - Jeg glæder mig til sommerens regnvejrsaftener.!


 • som foventet gode gamle film


 • Skønt og se så gode gamle film klassikere på DVD. Elsker de gamle dejlige skønne danske film klassikere i god lyd og billede kvalitet.


 • En fantastisk samling af danske,hyggelige, sjove og lidt "skæve" danske film, ALLE burde eje!


 • kun godt


 • Alle film er af god seværdig kvalitet.
  Dog har jeg en alvorlig fejl på: Mød mig på Cassiopaja. Det er umuligt at få den til at afspille på dansk kun engelsk, hvor synkroniseringen ikke passer mund og tekst


 • Filmboksen var til gave, og modtager var meget glad for boksen, den havde det rigtige indhold.


 • Dejligt nemt og hurtig med leveringen, bedre sted skal man lede længe efter


 • Glimrende udvalg af danske filmklassikere til en utrolig billig penge. Kan varmt anbefales!


 • Alt i orden, hurtig levering, emballagen kunne måske være bedre


 • Vi kan godt lide gamle danske film, så det er til os selv.
  Vi hygger os med at se dem.


 • Hjemme hygge film


 • God blanding af gamle fine film


 • Der er meget forskel på filmene


 • fine varer som sædvanligtKan kun anbefales


 • Glæder mig til at se de gamle film,


 • 20 stk. "gamle danske klassikere" - hvis man er til den slags - og så til den pris!
  Ganske godt køb.


 • Hurtig levering, måske lidt for gamle film.


 • Rigtig gode film


 • det er mig umuligt at udtale mig om denne dvd boks da jeg endnu ikke har modtaget det købte efter 6 uger er tålmodigheden ved at slippe op


 • Herlige nostalgiske gensyn fra en "svunden" tid!


 • Alle Film er helt perfekte og i er rigtig gode til afsende filmene hurtig tusinde tak


 • Jeg kan lide gamle danske film derfor køber jeg dem har set dem for længe siden, og vil gerne kunne se dem igen når jeg har lyst. Tager nogle gange nogen med på ferie, for det er så dejligt afslappene


 • Hurtig levering.


 • ok


 • Mange gode film i boksen, men de to andre poeten og lillemor film, burde også havet været med.
  Det kunne havet været istedet for Desseretøren og Thummelumsen, det de to dårligste film i boksen


 • Skønt at gense gamle film


 • Herligt gensyn med de gamle, skønne skuespillere


 • TOG FEJL AF STOR SENDING AF GAMLE FILM. MEN DET ER MINEGEN SKYLD FIN SERVICE FRA GUCCA DER ALTID ER PÅLIDELIG OG SENDER BESKED HURTIGT KAN MEGET ANBEFALES AT HANDLE HER
  vh
  vIBEKE


 • du synes om produktet jeg er utroligt glad for at handle hos jer er tilfrids med det jeg køber gode film som jeg godt kan lide venlig bente kok


 • Fuld tilfres


 • Er helt tilfreds med boksen med 20 gode gamle danske film.


 • Denne box har været meget hjælpsom til at understøtte min interesse for den menneskelige "udvikling" eller forandring der sker i tiden. Både i det åndelige og det fysiske. Det vises i den fysiske skikkelse af alle deltagerne og det højere
  moralske indhold af historien der fortælles.Hvis vi kigger os omkring i dag på mennesker og moral er der stor forskel, selvom vi kun ser tiden fra 1930 og en kortere årrække frem. Grådighed, vold og kriminalitet i den iklædning vi ser den i dag er en fremtidshistorie vi måtte importere fra den udenlandske films verden. Denne box bære samfundshistorie i sig. 5 stjerner


 • Hurtig og ekspedit levering (om natten).


 • Et godt gensyn med "de go'e gamle film" og skuespillere. De ældste film har dog så ringe lydkvalitet, at det ikke er en helstøbt fornøjelse.


 • dejlig at se de gamle film igen.


 • super


 • Bestilte den for min mor, der var 2-3 film på som man ikke kan få fra ny andre steder. Hun var meget glad da der viste sig at være flere film på hun ikke havde set.
  Fik pakken efter 2 hverdage.
  Hjemmesiden fungerer nemt og hurtigt.
  Alt i alt en god service og min mor er glad så 5 stjerner herfra :)


 • Varieret udvalg af ældre danske film med charme og humor. Morsomt at fortiden bliver levende igen med datidens tøj og tale.
  Kan anbefales på det varmeste.


 • Er godt meget glad


 • Filmene er udemærket, men coveret er temmelig upraktisk