menuGucca.dk - Logo

Nuxe - Rîve De Miel Ansigtsrens Og Makeupfjerner Gel 200 Ml

Nuxe Rîve de Miel ansigtsrens og makeup-fjerner renser huden og fjerner makeup i et enkelt trin, mens dets ultra-bløde overfladeaktive stoffer respekterer huden. En glæde for sanserne og ren hud.... Læs mere.
139,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 3-5 hverdage
  • 30 dages returret

Nuxe Rîve de Miel ansigtsrens og makeup-fjerner renser huden og fjerner makeup i et enkelt trin, mens dets ultra-bløde overfladeaktive stoffer respekterer huden. En glæde for sanserne og ren hud. Med sin sæbefri formel fjerner denne rengøringsgel forsigtigt makeup og efterlader huden blød.

Nuxe
I 1989 overtog Aliza Jabés den franske Laboratoire Nuxe. Indtil da var det blot endnnu et skønhedslaboratorium. Men Jabés, en ny mor og forretningskvinde, var fast besluttet på at bruge sin viden om aromaterapi og fysioterapi til at skabe et multifunktionelt produkt til travle kvinder som sig selv. Resultatet var Huile Prodigieuse Dry Oil, Nuxes første kultprodukt.

Linjen er nu at finde i luksusapoteker over hele verden, og dets hud- og kropsformler er kendt for dets fantastiske følelse og effektive virkning.

Filosofien bag Nuxe-produkter e, at de skal være naturlige og langvarige, med en dosis af sensualitet. Det er derfor Nuxe ikke indeholder parabener eller animalske stoffer, men vælger naturlige midler, der er blevet afprævet og testet i deres laboratorier. 

Nuxe er kombinationen af ​​to ord: natur og luxe!

Fakta

Oprindelig titelNuxe - Rîve De Miel Facial Cleansing And Make-Up Removing Gel 200 Ml.
GenreMakeup Makeup Fjerner
MærkeNuxe
TagsSkønhed, Hudpleje, Ansigt, Renseprodukter, Gele, Makeup, Nuxe, Makeup

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.404 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner