• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.687 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Peter Pedal Får Et Trofæ Og Andre Eventyr - DVD

Peter Pedal undersøger alting - han smelter is, tager tapet ned og leger med en sød lille ælling. Følg verdens mest nysgerrige abe, når han finder ud af, hvad tallet nul betyder - det kan både... Læs mere.
49,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Peter Pedal undersøger alting - han smelter is, tager tapet ned og leger med en sød lille ælling. Følg verdens mest nysgerrige abe, når han finder ud af, hvad tallet nul betyder - det kan både betyde ingenting og masser af donuts. Peter hjælper også postbuddet med at aflevere pakker, og han forsøger at justere trafiklyset, men resultatet er ikke helt, som han forventer.

TIMEVIS AF SJOV
Le og lær sammen med Peter Pedal i 8 sjove historier med masser af spændende eventyr. Der findes ingen sjovere måde at lære om videnskab, matematik og verden omkring os!

Peter Pedal Får Et Trofæ

Kokken Pisghetti giver Peter Pedal en isskulptur af katten Gnocch, fordi Peter har hjulpet med opvasken i hans restaurant. Peter vil forfærdelig gerne vise skulpturen til manden med den gule hat, men isen bliver ved med at smelte. Det varer ikke længe, før Peter ved meget mere om, hvad der sker med is, når det tages ud af fryseren.


Peter Pedal Får En Lys Idé

Der bliver sat et trafiksignal op på landevejen, og Pter mener, at det ville fungere bedre, hvis han lige lavede et par ændringer. Men Peters justeringer har ikke den ønskede virkning - der kommer lange bilkøer, og Jumpy kan heller ikke krydse gaden for at finde nødder! Peter bliver nødt til at arbejde sammen med politibetjent Quint for at reparere trafiksignalet og finde ud af, hvad det røde, gule og grønne lys betyder.


Peter Pedal Piller Ved Pakker
Peter Pedal er bare så spændt på at se, hvad der er i professor Wisemans fødselsdagsgave. Da Peter er en artig lille abe, åbner han ikke gaven, men bruger ventetiden på at finde andre ting, som han kan pakke ud. Peter lærer, at mange ting er dækket til af mange forskellige årsager. Selv væggene i badeværelset er dækket til med tapet - men ikke ret længe endnu...


Uden Vand, Ingen And

Efter et voldsomt regnvejr opdager Peter til sin store glæde, at der svømmer ænder rundt i en stor vandpyt ved siden af huset. Men så begynder vandpytten at krympe, og ænderne begynder at flyve væk. Hvordan mon Peter kan forhindre vandet i at fordampe, så han og Jumpy kan fortsætte deres gemmeleg med den søde lille ælling?


Fra 0 Til 100

Peter Pedal lærer, hvor meget tallet nul betyder og er ivrig efter at prøve sin viden i praksis. Det får han chancen for, da han bliver sendt af sted for at købe 12 donuts hos bageren. Han sætter et par nuller efter tallet 12 og bliver overrasket, da bageren giver ham et hundrede dusin donuts. Nu skal han finde ud af, hvad han skal gøre med alle de ekstra donuts, inden manden med den gule hat opdager, hvor mange han har købt.


I Samme Båd

I dag er det en stor dag for Bill. Hans båd skal med i en modebådskonkurrence! Men Peter Pedal opdager, at Bills båd kan synke og beslytter at bygge en ny båd til Bill, så han stadig har håb om at vinde konkurrencen. Efter flere mislykkede forsøg finder Peter ud af, hvilke materialer der synker, og hvilke materialer der flyder.


Fuld Af Numre

Da Peter PEdal ser, at en flink dame efterlader pakker alle steder, tror han, at hun er meget glemsom. Han beslutter sig derfor til at hjælpe hende ved at indsamle alle pakkerne til hende. Men så forklarer Betsy ham, at den flinke dame faktisk er postbud, og så må de finde en hurtig måde at aflevere alle pakkerne tilbage til de rigtige adresser!


Peter Pedal, Pletfjerner

Peter Pedal kommer til at spilde druesaft på det nye tæppe og skal finde ud af, hvordan han kan gøre tæppet rent igen, før manden med den gule hat kommer hjem. Da han bruger for meget sæbe og for meget vand, bliver pletten bare værre. Med hjælp fra bondegårdens dyr (og lidt ombygning af pumpen) fjerner Peter den spildte druesaft med Renkins vandpumpe.

Fakta

Oprindelig titelCurious George Gets A Trophy And Other Adventures !
SeriePeter Pedal
Produktionsår2007
GenreTil Børn
Spillelængde83 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk, Norsk, Svensk, Finsk
SkuespillereMartin Brygmann Henning Moritzen Christian Damsgaard Kaya Brüel Frank Welker
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
GenvejePeter Pedal - Film
TagsPeter Pedal Får Et Trofæ Og Andre Eventyr, Dvd, Movie


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse