menuGucca.dk - Logo

Philips - Express Kaffemaskine - 15 Bar 1,8L 230W - Ep1220/00 - Sort

2 lækre kaffevarianter med friskmalede bønner, uden problemer Nyd den lækre smag og aroma af kaffe, der er brygget på friske bønner og har den perfekte temperatur takket være Philips'... Læs mere.
2.669,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

2 lækre kaffevarianter med friskmalede bønner, uden problemer
Nyd den lækre smag og aroma af kaffe, der er brygget på friske bønner og har den perfekte temperatur takket være Philips' intelligente bryggesystem. Den klassiske mælkeskummer giver dig mulighed for at brygge en silkeblød cappuccino eller en latte macchiato uden problemer.

Lækkert mælkeskum takket være den klassiske mælkeskummer
Den klassiske mælkeskummer udsender damp, så du nemt kan tilberede silkeblød mælkeskum til din cappuccino. Og da den klassiske mælkeskummer består af kun to dele, er den også nem at rengøre.

Nemt valg af kaffe med intuitiv berøringsdisplay
Den uimodståelige smag og aroma af kaffe fra friske bønner er kun ét tryk væk. Vores intuitive berøringsdisplay gør det nemt for dig at vælge din yndlingskaffe.

Juster aromastyrke og mængde med My Coffee Choice
Juster den ønskede kaffestyrke og mængde af din drik med menuen My Coffee Choice. Du kan nemt vælge mellem tre forskellige indstillinger, så de passer til dine præferencer. Philips' holdbare keramiske kaffekværne kan justeres i 12 trin, så du kan forvandle din bønner til alt fra meget fint pulver til groft malet pulver.

20.000 kopper af den fineste kaffe med holdbare keramiske kværne
Philips' kværne er lavet af 100 % ren keramik: De er meget hårde og præcise, så du kan nyde mindst 20.000 kopper frisk aromatisk kaffe.

Op til 5.000 kopper * uden afkalkning takket være AquaClean
Philips' patenterede innovation, AquaClean-vandfiltret, sikrer, at du får mest muligt ud af din fuldautomatiske kaffemaskine. Hvis du skifter filter, når maskinen beder om det, får du klart, rent vand uden at skulle afkalke maskinen før efter 5.000* kopper. Når først AquaClean er installeret på din kaffemaskine, deaktiveres afkalkningsalarmen desuden automatisk.

Fordele:

  • 2 kaffedrikke
  • Klassisk mælkeskummer
  • BerøringsdispleySikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos Gucca, at e-handel skal være sikkert, hurtigt og billigt for vores brugere.

Sikkerhed kommer altid først

Hos os prioriterer vi sikkerhed enorm højt, og vi ser den, som det aller vigtigste område ved e-handel. For at give dig tryghed når du handler hos Gucca.dk, anvender vi naturligvis kun en NETS godkendt betalingsløsning. Derfor er det at handle og betale hos os altid fuldstændig sikkert.

Altid fuld returret i op til 30 dage

Der er ingen indskrænkninger i din returret. Vi tilbyder 30 dages returret på alle varer. Det betyder kort sagt, at såfremt du har fortrudt dit køb, eller af andre årsager alligevel ikke ønsker varen, kan du med god samvittighed sende din vare tilbage til os, herefter refunderer vi dine penge. Inden du sender din returvare tilbage, er det en fordel, at tage kontakt til os først.

Sikker levering med lynets hast

At du som kunde modtager din vare både hurtigt og sikkert, er essentielt for os. Vi bestræber os på, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Lagerstatus fremgår altid synligt i webshoppen ved hvert produkt. Kontakt os hvis du stadigvæk måtte have spørgsmål til enten lagerstatus eller leveringstid for en vare.

Hvordan ønsker du at betale?

Når du handler hos Gucca, så kan vi tilbyde dig at vælge blandt adskillige typer betalinger. Der er naturligvis frit valg blandt betalingsformer - du vælger den, der passer dig. Du har altid garanti for en sikker og tryg handel, og det er uanset hvilke af vores betalingsformer du ender med at vælge. Klik på det efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder du kan benytte. Vær opmærksom på, at kreditkort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at vi hæver pengene fra din bankkonto.

Du har altid adgang til professionel hjælp hos vores kundeservice

Hvis du undervejs på vores shop har spørgsmål eller møder udfordringer, er du naturligvis velkommen til at tage fat i os. Du kan sende e-mail eller ringe til os på hverdage imellem kl. 10-15, og vi er altid parat til at yde dig kompetent assistance med godt humør og smil på læben.

Du kan følge din forsendelse

Vi giver dig selvfølgelig mulighed for at følge din forsendelse hele vejen til du har den i hænderne. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at gå ind på din ordreside. Du kan se, hvornår vi afsender dine varer, på din ordreside. Når vi afsender din vare, vil du i samme øjeblik modtage en mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

MærkePhilips


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse