menuGucca.dk - Logo

Philips Hue - Explore Gulvlampe - Hvid Inkl. Lysdæmper

Slut Philips Hue White Ambiance Explore-gulvlampen til dit Philips Hue-system, og få glæde af naturligt hvidt lys, der hjælper dig med at vågne, få energi, fokusere, læse og slappe af. Designet... Læs mere.
1.719,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Slut Philips Hue White Ambiance Explore-gulvlampen til dit Philips Hue-system, og få glæde af naturligt hvidt lys, der hjælper dig med at vågne, få energi, fokusere, læse og slappe af. Designet til at rette lyset derhen, hvor du har mest brug for det.

Slap af, læs, koncentrer dig, og få energi med lysopskrifter
Lys påvirker vores humør og adfærd. Philips Hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys. Eller sæt dig godt tilbage og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen.

Skab stemning - lige fra varmt hvidt lys til køligt dagslys
Skab den rette stemning til ethvert øjeblik og dekorer hjemmet med varmt til køligt hvidt lys. Opnå glæden ved forskellige stilarter i årets løb, uanset om det er det klare hvide lys, der minder om en forårsbrise, sommersolens varme lys eller det kølige dagslys på en vinterdag.

Nem og trådløs betjening med lysdæmperkontakten (medfølger)
Med den batteridrevne lysdæmperkontakt til Philips Hue kan du nemt styre dine hvide lyskilder. Du kan skifte mellem de 4 forskellige lystemaer ved blot at trykke på knappen, dæmpe eller øge lysniveauet og nyde brugervenligheden. Den trådløse lysdæmperkontakt kan placeres hvor som helst i sin lille og elegante dock. Brug den som fjernbetjening eller som lyskontakt på væggen, og nyd den rette belysning til alle dagens øjeblikke. Du kan tilføje op til 10 Hue-lyskilder til en lysdæmperkontakt.

Indstil timere efter eget ønske
Philips Hue kan få det til at se ud, som om du er hjemme, når du ikke er, ved hjælp af planlægningsfunktionen i Philips Hue-appen. Indstil lyskilderne til at tænde på et forudindstillet tidspunkt, så lyset er tændt, når du kommer hjem. Du kan endda indstille rummene til at tænde på forskellige tidspunkter. Og du kan naturligvis lade lyskilderne slukke gradvist om aftenen, så du aldrig skal være bekymret for, om du har ladet lyset være tændt. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue-broen.

Sikker e-handel

Vi har det klare princip, at handel på Internettet skal være billigt, sikkert og hurtigt for dig.

Sikkerhed er det vigtigste

Sikkerheden er enorm vigtig, når man handler på nettet, og vi vægter naturligvis sikkerhed højt. For at sikre dig tryghed når du køber hos Gucca.dk, benytter vi selvfølgelig kun en NETS godkendt Internet betalingsløsning. Så online handel og betaling hos os er altid forbundet med 100% sikkerhed.

Hos Gucca har du altid 30 dages returret

Uanset hvad du har købt hos Gucca, yder vi altid 30 dages returret. Med andre ord er det ensbetydende med, at hvis du af en eller flere årsager ikke ønsker at beholde varen, så send blot din vare tilbage til os, og du vil få dine penge tilbage. Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du måtte have spørgsmål, inden du returnerer en vare.

Levering - hurtigt og sikkert

Vi har den klare holdning, at det er vigtigt, at du får dit produkt tilsendt hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, vil du typisk modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Du er aldrig i tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du bestiller din vare. Er du i tvivl om lagerstatus eller leveringstid, så anbefaler vi, at du ringer eller sender en e-mail til os.

Vælg din online betaling

I vores webshop har du mulighed for at foretage betaling på forskellige måder. Der er naturligvis frit valg blandt vores betalingsmetoder - du gør brug af den, der passer bedst til dig. Lige meget hvad du benytter, kan du føle dig tryg og sikker, når du handler hos os. Se de betalingsmuligheder du har hvis du klikker på førnævnte link. Først når dit produkt er afsendt, bliver beløbet trukket fra din konto.

Vores kundeservice giver dig altid personlig hjælp

Hvis du i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk har spørgsmål eller møder udfordringer, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice er åben på hverdage mellem klokken 10-15, og vi er altid parat til at hjælpe dig - med godt humør og et smil.

Følg din forsendelse hele vejen til din adresse

Når du handler hos Gucca.dk, har du altid mulighed for at spore ordren. Når dit køb er helt færdiggjort, kan du bagefter få adgang til din personlige ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår din pakke er blevet afsendt. Og i samme øjeblik vi sender din pakke, vil du modtage en e-mail fra os.

Fakta

MærkePhilips
KeywordElektronik, Lys, Belysning, LED, Lampe, Lamper, Smart Home, Smarthome


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse