menuGucca.dk - Logo

Philips Hue - White And Color Ambiance - Fugato Led 2-Spot Lys - Hvid

Bring farverne ind i dit hjem med Hue Fugato. Den er ideel til stuen og soveværelset. Styr den via Bluetooth for straks at kunne tænde, slukke, dæmpe og skabe flotte belysningsscener i ét rum.... Læs mere.
1.179,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Bring farverne ind i dit hjem med Hue Fugato. Den er ideel til stuen og soveværelset. Styr den via Bluetooth for straks at kunne tænde, slukke, dæmpe og skabe flotte belysningsscener i ét rum. Kombiner den med en Hue Bridge for at få adgang til alle funktioner.

Betjen op til 10 lyskilder med Bluetooth appen
Med Hue Bluetooth appen kan du betjene dine intelligente Hue lyskilder i ét enkelt rum i dit hjem. Tilføj op til 10 intelligente lyskilder, og betjen dem alle med et enkelt tryk på din smartphone.

Skab en personlig oplevelse med intelligent farvestrålende lys
Farvelæg dit hjem med over 16 millioner farver, der omgående skaber den rette stemning til enhver lejlighed. Ved at trykke på en knap kan du skabe en festlig stemning til en fest, gøre din dagligstue til en biograf, forbedre din indretning af hjemmet med forskellige farvenuancer og meget mere.

Skab den rette stemning med varmt til køligt hvidt lys
Disse pærer og lamper giver forskellige toner af varmt til køligt hvidt lys. Med komplet lysdæmpning fra stærk til dæmpet natlys kan du regulere belysningen til den perfekte tone og lysstyrke til dine daglige behov.

Få perfekte belysningsløsninger til dine daglige aktiviteter
Gør hverdagen lettere og mere behagelig med fire forudindstillede belysningsløsninger, der er udviklet specielt til hverdagens opgaver: Få energi, koncentrer dig, læs og slap af. De to scener i kølige nuancer, Energize og Concentrate, hjælper dig med at komme i gang om morgenen og bevare fokus, mens de varmere scener, Read og Relax, hjælper dig med at nyde en god bog eller slappe af.

Tekniske specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Energimærke: A+
  • Mål: 16,3 x 19,5 x 8 cm
  • Levetid: Op til 15.000 timer
  • Fatning: GU10

Sikker e-handel

Hos Gucca.dk har vi for øje at gøre handel på nettet hurtigt, sikkert og billigt for kunderne.

Sikkerhed er utrolig vigtig

Sikkerhed i handel på nettet anser vi som essentiel, og den er derfor altid i fokus hos os. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi fået den største garanti for, at betalingssikkerheden er i orden. Derfor er køb og betaling online altid 100% sikkert hos Gucca.

Hos Gucca.dk har du 30 dages returret

Når vi skriver 30 dages returret, så er det selvfølgelig på alle vores varer. Det betyder kort sagt, at såfremt du fortryder købet, eller af andre årsager alligevel ikke ønsker din vare, så sender du blot varen, og dine penge bliver refunderet. Før du sender din returvare tilbage, er det en en god ide, at tage kontakt til os først.

Levering - sikkert & hurtigt

Vi ved, at du er utålmodighed efter at få din vare, og vi har derfor skruet op for leveringshastigheden, så produktet kommer sikkert og hurtigt frem til dig. Hvis vi er lagerførende, vil du oftest modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Du kan altid se den nøjagtige lagerstatus på det enkelte produkt. Har du spørgsmål til leveringstid eller lagerstatus, så anbefaler vi, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Muligheder for betaling online

Du kan vælge blandt adskillige typer betalinger, når du handler hos Gucca. Du vælger bare den, der passer bedst til dig. Uanset hvilke af vores betalingsmuligheder du gør brug af, kan du altid købe trygt og sikkert hos os. Se vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Husk at pengene først hæves fra din konto, når vi sender din vare.

Kundeservice - få professionel assistance

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne mellem kl. 10-15 på hverdage, og vi er altid parat til at give dig kompetent hjælp med smil på læben og godt humør.

Sådan følger du din ordre

Du har naturligvis altid mulighed for at følge forsendelsen, når du handler hos Gucca.dk. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at logge ind på din ordreside. På din personlige ordreside vil du kunne se, hvornår vi sender dine produkter. Når forsendelsen forlader vores lager og er på vej, modtager du en mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

MærkePhilips


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse