Poirot - Boks 8 - DVD

2 anmeldelser
99,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • historyForlænget returret til 31. januar
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

En fantastisk nyindspilning af Agatha Christies kendte belgiske detektiv Hercule Poirot (David Suchet), som altid havner i uforklarlige situationer med sin ven kaptajn Hastings (Hugh Fraser). Fra England til Middelhavet tager han kampen op mod mordere, tyve og bedragere i en fængslende række af forbrydelser.

Indeholder følgende episoder:

The Double Clue
Poirot forelsker sig! For første gang i sit liv lader den lille detektiv sig besnære af en kvinde. Hans længslers mål er den smukke russiske grevinde Vera Rossakoff, som han møder under jagten på en juveltyv.

The ABC Murders

En seriemorder er løs, og mordene udføres på en ganske speciel måde. Ofrene bliver valgt ud og dræbt i alfabetisk rækkefølge, og ved siden af hvert lig bliver der fundet en ABC-jernbaneguide. Drabsmanden driver gæk med Poirot, som kommer uf for det samme hver gang. Han får et tip om, hvor det forestående mord vil finde sted, men når altid for sent frem. Stærkt påvirket af psykopatens handlinger og hans metode og med hjælp fra både Japp og Hastings krydser Poirot gennem England fra nord til syd. Hans mål er at stoppe den skånselsløse morder.

The Wasps' Nest
Poirot fanges ind i en kompliceret sag om jalousi, hævn og hvepse. Kaptajn Hastings' nyeste legetøj sætter ham på sporet af gådens løsning.

Death In The Clouds
Under en kort flyvetur fra Frankrig til England omkommer en kvinde, tilsyneladende efter at hun er blevet stukket af en hveps. Detektiven Hercule Poirot er også om bord på flyet, men han er meget usikker på, om det nu også var et hvepsestik, der forvoldte kvindens død. Dermed starter efterforskningsarbejdet for Poirot, som står over for en udfordring, da han skal finde gerningsmanden blandt de mange passagerer. I samarbejde med det franske og britiske politi arbejder han sig metodisk frem mod en opklaring af sagen.

Yderligere information

Oprindelig titelPoirot - Box 8
SerieAgatha ChristieHercule Poirot
Produktionsår1991
KategoriTV Serier Dvd TV Serier
GenreKrimi
Spillelængde306 Min.
Censur15
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Gucca.dk har altid haft fokus på, at handel på Internettet skal være så sikkert, hurtigt og billigt for kunderne som muligt.

Vi prioriterer sikkerhed højt

Vi prioriterer sikkerheden meget højt, for det er noget af det aller vigtigste at have styr på, når vi taler om nethandel. For at få den største garanti for sikkerheden ved betaling online, har vi opnået at få NETS til at godkende vores løsning for online betaling. Derfor er det at købe og betale hos os fuldstændig sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 100 dage

Lige meget hvilke produkter du køber via Gucca.dk, yder vi altid 100 dages returret. Kort sagt, såfremt du ønsker at fortryde købet, kan du med god samvittighed sende din vare retur til os, herefter vil du få dine penge refunderet. Vi er naturligvis klar med rådgivning og svar, hvis du måtte ønske at sende dit produkt tilbage.

Lynhurtig levering

Det er vigtigt, at du som vores kunde får tilsendt dit produkt både hurtigt og sikkert. Vi tilstræber, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. På vores webshop kan man se lagerstatus ud for hvert enkelt produkt, så du kan altid få svar på, om vi er lagerførende. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Betalingsmuligheder online

Du har mulighed for at vælge imellem flere former for betaling, når du køber hos os. Her bør du naturligvis gøre brug af den betalingsmulighed, der passer lige til dig. Det er den samme høje sikkerhedsstandard, uanset hvilken betalingsmulighed du benytter. Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Bemærk at vi først hæver pengene fra din konto, den dag vi afsender varen til dig - hvis du anvender kreditkort.

Vi yder selvfølgelig personlig assistance, når du har behov for det

Skulle det ske, at du har spørgsmål undervejs, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails mellem 10-15 alle hverdage, og vi tager imod din henvendelse med godt humør.

Track ordren

Hvis du ønsker det, så har du mulighed for at tracke din forsendelse, fra det øjeblik vi sender din ordre, til den er kommet. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at tilgå din egen personlige ordreside. På ordresiden vil du kunne se, hvornår vi har afsendt dine varer. I samme øjeblik varen er på vej til dig, modtager du information herom via mail.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Poirot - Boks 8 DVD til 5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Bedøm produktet
Nikolaj Uhrenholt Jensen
Jeg synes, at det er god kundeservice, når ens bestilte dvd ikke kommer med i første omgang, men kommer i en anden, at man så ikke betaler forsendelse
Nikolaj Uhrenholt Jensen
Jeg synes, at det er god kundeservice, når ens bestilte dvd ikke kommer med i første omgang, men kommer i en anden, at man så ikke betaler forsendelse