menuGucca.dk - Logo

Pure - Evoke H3 - Fm DAB+ Radio Med Bluetooth - Træ Farve

Pure Evoke H3 bærbar DAB/FM-radio er en klassisk digital clockradio, der er opdateret til at omfatte den nyeste teknologi. Denne stilfulde og kompakte radio til DAB, DAB+ og FM passer næsten... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Pure Evoke H3 bærbar DAB/FM-radio er en klassisk digital clockradio, der er opdateret til at omfatte den nyeste teknologi. Denne stilfulde og kompakte radio til DAB, DAB+ og FM passer næsten overalt med lethed, det være sig på natbordet eller køkkenbordet.

Evoke H3 er en enorm forbedring af sine forgængere med tilføjelsen af ​​et smukt levende 2,4" TFT-display i fuld farve. Oplysninger om digital radiostationer eller streaming-information, der er tilgængelig for dig, er blevet forbedret, så du nu kan se stationens navn, tracklisting, sanglængde osv., alt sammen vist på samme skærm.

Ud over dette er coverart nu tilgængelige i smuk fuld farve. Et stort scrollehjul gør ikke blot betjening og skærmnavigation til en behagelig oplevelse, men gør det også simpelt og nemt. Browsing af menuer, valg af stationer og indstillingsjusteringer er gjort intuitivt og let.

Selvom den er lille og kompakt, er Evoke H3 fyldt med funktioner. Med muligheden for at vælge 20 forudindstillede kanaler gøres det nemt at gemme og vælge dine foretrukne radiostationer. En hovedtelefonudgang giver mulighed for personlig lytning, og en aux-indgang er inkluderet for dem, der ønsker at afspille musik fra en enhed med kun en analog udgang.

H3 kan prale af et stort, stilfuldt og letlæseligt digitalt ur via den klare glasskærm, automatiske uropdateringer, to alarmer, en sleep-timer, der automatisk slukker din radio og en bekvem nedtællingstimer til køkken, hvilket gør det ikke kun til en strålende radio, men et intuitivt ur i sig selv.

Evoke H3 har DAB-radio, der bringer lyd i digital kvalitet til din radiolytteroplevelse med hundreder af stationer, der passer til alle dine lyttebehov. Tuning gøres let med en automatisk scanning efter tilgængelige radiostationer, som derefter vises på skærmen, så du kan vælge ved navn. For de stationer, der ikke allerede er blevet digital, er der også en FM-tuner ombord, så du ikke går glip af dit yndlingsindhold.

Bluetooth er føjet til Evoke H3, hvilket lader dig få forbindelse af Bluetooth-kompatible enheder og trådløs streaming af musik via dine mobile enheder eller online musikstreamingtjenester. Evoke H3 er let at tilslutte og kontrollere, så du kan nyde dine yndlingssange eller shows via deres respektive apps i fantastisk lyd i høj kvalitet.

Inkluderet i kassen er en strømadapter til at køre Evoke H3 fra din netforsyning. For ekstra bærbarhed kan det genopladelige ChargePAK B1-batteri (ikke inkluderet) bruges, hvilket giver op til 30 timers afspilning.

Sikker e-handel

At gøre Internethandel til en billig, hurtig og ikke mindst sikker oplevelse for vores kunder, har fra dag et været Gucca's topprioritet.

Sikkerhed er i fokus

Ved e-handel er det enormt vigtigt, at sikkerheden er up-to-date, og det er derfor et område, vi vægter højt. For at sikre dig tryghed når du køber hos Gucca, bruger vi selvfølgelig kun en NETS godkendt løsning for online betaling. Derfor er handel og betaling hos Gucca altid 100% sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 30 dage

Vi giver altid 30 dages fuld returret, og det er uanset hvilken vare, du har købt hos Gucca. Kort sagt, såfremt du fortryder købet, kan du returnere din vare til os med god samvittighed, og herefter sørger vi for, at dine penge bliver sendt retur til dig. Før du sender din returvare tilbage, er det en en god ide, at kontakte os først.

Kort leveringstid

At du som kunde får tilsendt din vare både hurtigt og sikkert, betyder meget for os. Indenfor 1-2 hverdage vil du modtage din vare. Det eneste som kan forlænge leveringstiden, er, hvis varen ikke er på lager. Bemærk, at du ud for hvert enkelt produkt altid kan følge den aktuelle lagerstatus. I tvivl om lagerstatus og/eller leveringstiden? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Betalingsmuligheder online

I vores shop er det muligt at vælge mellem mange forskellige typer betalingsmetoder. Her skal du naturligvis benytte den betalingsform, der passer bedst til dig. Uanset hvad du benytter, kan du føle dig helt tryg og sikker, når du køber hos os. Her kan du finde alle vores betalingsmuligheder. Først når din vare bliver afsendt, bliver beløbet hævet fra din konto.

Hos Gucca får du altid personlig assistance

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, imens du besøger vores shop, er du selvfølgelig velkommen til at tage fat i os. Kundeservice er åben for henvendelse alle hverdage mellem klokken 10-15, og vi tilstræber altid, ikke kun at give dig den hjælp du har brug for, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Mulighed for at tracke din ordre

Når du handler hos Gucca, har du mulighed for at spore ordren. Når du har gennemført dit køb, kan du gå ind på din egen personlige ordreside. På ordresiden vil du have mulighed for at følge med i, hvornår vi har sendt din forsendelse. Når forsendelsen forlader vores lager og er på vej, får du en mail fra os.

Fakta

MærkePure


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse