• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 41.694 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Ralph Lauren Polo Blue Eau De Toilette - 40 Ml

Ralph Lauren Polo Blue Eau de Toilette til mænd er cool, klar og forfriskende duft. Den indeholder noter af vandmelon, agurk og mandarin som kombineres med solbeskinnet geranium, krydret med... Læs mere.
289,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Ralph Lauren Polo Blue Eau de Toilette til mænd er cool, klar og forfriskende duft. Den indeholder noter af vandmelon, agurk og mandarin som kombineres med solbeskinnet geranium, krydret med basilikum, salvie og musk. En klassisk maskulin duft med en ny definition på afslappet elegance. Ralph Lauren Polo Blue er god til mænd i alle aldre.

Eau de Toilette
Eau de Toilette er en parfumetype med en medium-lav koncentration af parfumerede olier. Disse er lavet med omkring 10 % koncentrerede aromatiske forbindelser, og har generelt mere vand end ethanol i sig.
Dette gør ofte denne type parfume mere let i duften end for eksempel end Eau de Parfum, da en Eau de Toilette er mindre koncentreret.
Eau de Toilette påføres på pulsområder, så duften har mulighed for at udvikle sig og blomstre op omkring dig.

Ralph Lauren
Ralph Lauren er en amerikansk designer bedst kendt for sin sportslinje, Polo Ralph Lauren, som er kernen i hans modeimperium.

Fakta

KategoriParfume Eau De Toilette
MærkeRalph Lauren
TagsRalph Lauren Polo Blue Eau De Toilette, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse