• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.282 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Rasmus Lyberth - Livet Skal Leves På Ny - Cd

Rasmus Lyberth er en sanger, sangskriver og skuespiller som er kendt for igennem de sidste 30 år at have været talerør for grønlænderes følelser og tanker gennem sine sange.  På denne plade... Læs mere.
179,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Rasmus Lyberth er en sanger, sangskriver og skuespiller som er kendt for igennem de sidste 30 år at have været talerør for grønlænderes følelser og tanker gennem sine sange. 

På denne plade får du 12 numre i både det jazzede og mere rockede hjørne med tekster der især sætter udgangspunkt i temaerne kærlighed og klima, som især betyder noget for mange grønlændere. 

Fælles for al Rasmus Lyberths musik er, at man kan mærke, at denne mand virkelig har noget på hjerte. Det hele forenes ved at blande kontrasten fra digte og historier fra hverdagen og sammenkoble det med det mere komplekse jazzede og rockede instrumentale univers. 

Lyberth selv har malet pladecoveret, selvfølgelig i de smukke varme røde farver som altid har været hans varetegn i hans symbolik med kærlighed og nærvær. 

Poesien og glæden ved livet skinner klart igennem på Livet Skal Leves På Ny, og Rasmus Lyberth udtaler selv, at det hans hidtil skarpeste og mest direkte plade hidtil.

For første gang har Rasmus Lyberth også udgivet en sang med et mere politisk budskab - nemlig omkring klimakrisen, og hvordan vi skal passe på kloden. Selv udtaler han: ”Jeg har skrevet en klimasang. Det eneste sted, vi kan leve, er på jorden. Selvfølgelig kan vi altid drømme om, at vi kan rejse et andet sted hen i universet, hvis vi ikke kan være her længere. Men når jorden prøver at fortælle os, at den er lige så levende som os, så synes jeg, at vi skal prøve og høre, hvad den vil sige, så alle nye generationer i fremtiden kan leve ligesom os; i den smukkeste verden.” 

Med på pladen har Rasmus Lyberth sig en håndfuld musikere af stærkeste kaliber, blandt andet 2 musikere stærkt prægede af den afrikanske musikkultur, hvilket også kan høres på pladen. På Livet Skal Leves På Ny giver de sig selv lov til at lege og eksperimentere, der bliver jongleret med både det grønlandske og danske sprog, og det hele bliver samlet sammen af de to producere Kristoffer Juul Reenberg og Alain Apaloo som fremhæver Lyberths varme og fyldige stemme.

Rasmus Lyberth (voc, g), Alain Apaloo (g), Kristoffer Jul Reenberg (org), Ulrik Skytte Andersen (b), Ayi Solomon (perc) + Mia Engsager (tb), Christina Dahl (ts), Jane Clark (vln), Nina Jørgensen (kor).

Trackliste:
01: Pavani
02: Halleluja 
03: Dit Varme Kys
04: Klimasang
05: Navarana
06: Livet Skal Leves På Ny
07: Livet Sagde Til Mig
08: Ørnen
09: Jeg Hej Hej
10: Se Det Smukke Land
11: Jeg Forestiller Mig
12: Nuunu

Sikker e-handel

Billig, hurtig og sikker online handel er noget, som vi tilstræber, at kunderne altid får hos Gucca.

Sikkerhed kommer altid i første række

Vi prioriterer sikkerheden meget højt, for det er noget af det vigtigste at sørge for er i orden, når vi snakker handel på nettet. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi opnået den optimale garanti for, at betalingssikkerheden er i top. Derfor er det at købe og betale hos Gucca.dk 100% sikkert.

Vi tilbyder 30 dages fuld returret hos Gucca

Når vi siger 30 dages fuld returret, så mener vi det selvfølgelig på alle typer produkter. Med andre ord medfører det, at hvis du af en eller flere grunde ikke måtte ønske at beholde varen, kan du sende din vare retur til os med god samvittighed, og derefter sørger vi for, at dine penge bliver sendt retur til dig. Før du returnerer din vare, har du altid mulighed for at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Levering - hurtigt & sikkert

For os er det essentielt, at du får tilsendt din vare så hurtigt og sikkert som muligt. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Du er aldrig i tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du foretager en bestilling. Har du alligevel spørgsmål til enten leveringstid eller et produkts lagerstatus, så kontakt os.

Vælg din betaling

Hos Gucca er der adskillige betalingsmuligheder at vælge imellem. Du kan altid benytte netop den betalingsform, der passer lige til dig. Lige meget hvilke af vores betalingsmetoder du benytter, kan du altid handle trygt og sikkert hos os. Alle vores betalingsmuligheder kan du se her. Husk på, at såfremt du anvender betalingskort, trækkes pengene først den dag vi afsender produktet til dig.

Du har altid adgang til personlig hjælp hos vores kundeservice

Hvis du i forbindelse med dit besøg på vores webshop møder udfordringer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er åben for henvendelse på hverdage imellem klokken 10-15, og vi tager imod din henvendelse med et smil og godt humør.

Spor forsendelse hele vejen til din adresse

Vi giver dig naturligvis mulighed for at spore din ordre hele vejen til den er dig i hænde. Når du har færdiggjort dit køb, kan du gå ind på din egen ordreside. På din personlige ordreside kan du se, hvornår vi afsender dine varer. Du får besked via mail, når din pakke afsendes fra vores lager og er på vej.

Fakta

Kunstner(e)Rasmus Lyberth
Genre(r)Folk
UdgivelsesdatoEr udgivet
TagsLivet Skal Leves På Ny, Cd


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse