menuGucca.dk - Logo

Redken Krøllespray - Curvaceous Wind Up 145 Ml

Redken Curvaceous Wind Up er en leave-in spray, der tilfører nyt liv til trætte, flade krøller. Sprayen definerer krøllerne, så de genvinder deres elasticitet og spændstighed. Wind Up er... Læs mere.
249,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Redken Curvaceous Wind Up er en leave-in spray, der tilfører nyt liv til trætte, flade krøller.

Sprayen definerer krøllerne, så de genvinder deres elasticitet og spændstighed. Wind Up er særlig velegnet i hår med krøller eller naturligt fald.

Produktet er bygget op på en helt unik anti-frizz formel. Sukkerkrystaller, proteiner og moringa-olie går aktivt ind og arbejder med håret, så dets naturlige fugtniveau bringes i balance, og krøllerne genaktiveres og får masser af glans og fylde.

Curvaceous er en serie haircare og styling produkter, der er specielt udviklet til at få det bedste frem i alle krøller. Redken's eksklusive Curl Memory Complex og Interlock Protein Network styrker, nærer og genaktiverer krøllens form.

Spray en passende mængde i fugtigt eller tørt hår, og kram dine krøller godt op. Kan bruges i både fugtigt og tørt hår, når du har brug for en opfriskning og et ekstra boost.

Fakta

GenreHårpleje Styling Produkter
MærkeRedken
TagsKrølle Spray, Spray Til Krøller, Redken Krøllespray, Hårpleje


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse