• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.709 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Robin Cook Collection: Acceptable Risk // Invasion // Terminal - DVD

Acceptable Risk De er stødt på et mirakel. Bed til, at det ikke slår dem ihjel. En ambitiøs forsker opdager en skimmelsvamp, som han mener kan danne grundlaget for en mirakelkur mod degenerative... Læs mere.
99,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Acceptable Risk
De er stødt på et mirakel. Bed til, at det ikke slår dem ihjel. En ambitiøs forsker opdager en skimmelsvamp, som han mener kan danne grundlaget for en mirakelkur mod degenerative sygdomme.

Invasion
Små klippestykker falder ned fra himlen, og når man rører ved dem, udløses en latent virus, som mennesket altid har båret rundt på, så de begynder at mutere og forvandles til rumvæsner.

Rumvæsnerne er fast besluttede på at forvandle samtlige mennesker på Jorden - og gør det ved hjælp af deres sværm mentalitet med rædselsvækkende hast. Tilbage er kun en lille gruppe, som har den nødvendige viden til at opfinde antistoffer, der kan gøre folk til mennesker igen.

Terminal
Et hospital i pengenød offentliggør et middel mod en type hjernecancer, som har reddet adskillige velhavende mænds liv. Da en ung pige med cancer dør, opdager en ung læge, at hun og alle de helbredte mænd er blevet behandlet med nøjagtig den samme medicin.

Hun dykker dybere ned i sagen og opdager, at hospitalets ledelse har udset sig velhavende mænd, som i forvejen lider af alvorlige sygdomme, for at give dem denne type cancer, som de derefter kan kurere.

Se mere i:

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1996
GenreSci-Fi Thriller Box-Sæt
Spillelængde360 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørWilliam A. Graham Armand Mastroianni Larry Elikann
SkuespillereKim Cattrall Sean Patrick Flanery Rebecca Gayheart Luke Perry Chad Lowe Nia Peeples Kelly Rutherford Doug Savant Patty Mccormack Christopher Orr
Manuskript afRockne S. O'bannon Nancy Isaak Michael J. Murray Robin Cook
Skrevet afRobin Cook
Billedeformat4:3 Full-Frame
LydformatDolby Digital 5.1
ProduktionslandUsa
Antal DVD3
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsRobin Cook Collection: Acceptable Risk // Invasion // Terminal, Dvd, Movie


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse