Sigurd Barrett Brætspil - Sigurds Naturvidenskab På Spil

19 anmeldelser
169,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Her er det nye brætspil for hele familien, som inviterer deltagerne på en spændende rejse ind i naturvidenskabens verden.

Der er lagt op til en spændende og lærerig dyst, når familien samler sig om det nye brætspil fra Sigurd Barrett.

Hvad enten du rejser med ubåd, luftballon, rumraket eller på cykel, skal du ud på en videnskabelig mission for at fylde dit naturviden-skab. Undervejs laver du forsøg, går på nettet, svarer på spørgsmål og driller dine modspillere, indtil du har fået indsamlet de seks vidensbrikker, som gør dig til vinder af spillet.

Det nye brætspil, som er udviklet af Sigurd Barrett og Eskild Dohn, introducerer en helt ny spilmekanisme, hvor man kan vinde helt uden at være ekspert i de naturvidenskabelige fag. Selv de mindste kan være med, da der er spørgsmål i tre kategorier, og alle vælger selv, hvilken kategori, de vil dyste i.

Spillet læner sig op ad bogen Sigurd fortæller om naturvidenskab, men det kan spilles af alle og kræver ingen forkundskaber.

Målgruppe: 5-100 år.

Antal spillere: 2-6.

Spilletid: 30-60 minutter.

Yderligere information

Oprindelig titelSigurds Naturvidenskab På
SerieLæringsspil For BørnSigurd Barrett
KategoriLegetøj Brætspil Og Spil Børnespil Videnskabsspil
Anbefalet alderFra 5 År
TagsSpil, Læringsspil, Sigurd Barrett Brætspil, Legetøj, Brætspil Og Spil
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Hurtig, billig og sikker handel på Internettet er en oplevelse, som vi bestræber os på, at kunderne altid får hos Gucca.

Sikkerhed er meget vigtig

Ved e-handel er det utrolig vigtigt, at sikkerheden er i top, og derfor er det et område, vi har stor fokus på. For at få den største garanti for sikkerheden ved betaling online, har vi opnået at få NETS til at godkende vores online betalingsløsning. Så når du handler og betaler via Internettet hos Gucca, er det sikkert.

Hos os har du altid 100 dages returret

Gucca.dk tilbyder altid 100 dages returret, og det uanset hvilket produkt du har købt hos os. Så hvis du fortryder købet, og ikke ønsker at beholde varen, så send blot din vare retur til os, og dine penge bliver refunderet. Før du returnerer varen til os, er det altid en en god ide, hvis du kontakter os forinden.

Kort leveringstid

At du som kunde hos Gucca får leveret dit produkt både hurtigt og sikkert, betyder meget for os. Vi tilstræber, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Bemærk, at du ud for hvert enkelt produkt har mulighed for at følge nuværende lagerstatus. Du kan altid ringe eller sende en e-mail, såfremt du har spørgsmål til leveringstid eller lagerstatus.

Muligheder for betaling online

Når du køber hos os, er det muligt at vælge mellem forskellige betalingsmuligheder. Her skal du selvfølgelig gøre brug af den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Du har altid garanti for en tryg og sikker handel, og det er uanset hvilken betalingsmulighed du foretrækker at vælge. Du får alle betalingsmuligheder her. Vælger du kreditkort, så giver det dig den fordel, at pengene først bliver trukket fra din konto, den dag dit produkt sendes afsted til dig.

Du har altid mulighed for personlig hjælp hos vores kundeservice

Opstår der problemer, eller har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, så tag fat i os. Vores kundeservice er åben for henvendelser alle hverdage imellem 10-15, og vi tager imod din henvendelse med et smil.

Du kan tracke ordren

Køber du hos os, har du mulighed for at spore forsendelsen, fra den sendes fra vores lager, og til den er kommet. Når købet er helt færdiggjort, kan du bagefter få adgang til din egen ordreside. På din personlige ordreside kan du følge med i, hvornår din forsendelse er blevet afsendt. Når pakken forlader vores lager og er på vej, modtager du en mail fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Sigurd Barrett Brætspil - Sigurds Naturvidenskab På Spil Brætspil Og Spil til 5 ud af 5 stjerner baseret på 19 anmeldelser
Bedøm produktet
Mormor
Et helt fantastisk spil - sjovt og lærerigt - for store og lidt større børn (5-6+).
Michael
Det første spil vi modtog manglede halvdelen af brikkerne. Men der må være tale om en produktionsfejl, da spillet var folieret og det hele. Og gucca.dk fik lynhurtigt rettet op på dette ved at sende et nyt spil, som vi havde allerede dagen efter. Og det er et virkelig inkluderende spil, hvor hele familien kan være med uden nogen føler det er "for svært" grundet en fin graduering mellem voksen- og børne-spørgsmål
Rigmor Bové
Sjovt og underholdende spil for hele familien og samtidig lærerigt
Kirsten Skovsgaard Kofoed
Pakken var ønsket af barnebarn, har tidligere købt hos gucca, med tilfredshed, også denne gang, tilfreds. Hurtig ekspedition
Kirsten Gjerlevsen Jensen
Det var nemt at finde og bestille varen. Meget hurtig ekspedition og varen var hurtig hjemme hos mig. Meget tilfreds
Bh Kirsten Gjerlevsen Jensen
Lisbeth Stark
Spillet var en julegave gave som vagte stor
jubel. Et godt spil med mange timers underholdning
BP
Super hyggeligt og sjovt spil, med tre forskellige niveauer. Det letteste niveau egner sig bedst til helt små børn, hvilket er meget inkluderende, mens det sværeste niveau giver udfordring til de ældste.
Jeg var bekymret for, om man var nødt til at have læst bogen "Sigurd fortæller om Naturvidenskab" men som med historiespillet har det ikke været nødvendigt.
Enkelte svarkort er dog ikke længere korrekte grundet ny forskning og nye observationer, men alt i alt en rigtig fedt spil!
Karen Schultz
Et rigtig godt spil, som både børn og voksne har nogle hyggelige stunder med.
Rikke Johnsen
Ok spil
Inge Fraenkel
Fin. Men lidt lang leverings tid.🍾🎊🎉
Inger Danielsen
Sjovt og spændende spil for alle aldre. Meget tilfreds, også med den hurtige levering fra Gucca.
Anonym
Er yderst tilfreds med både varen og at den blev leveret hurtigt
Uffe
Bogen og spillet er en foræring, så disse kan jeg ikke bedømme dem. Levering og service er der ikke noget I vejen med.
Inge Suhr
Er en gave som ikke er givet endnu! men en stor ros for Gucca hurtige betjenning.