menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Sleepless In Seattle / Søvnløs I Seattle - Blu-Ray

1 anmeldelse
Sam er efter sin højtelskede kones død, flyttet med sin lille søn, Jonah til Seattle. En aften ringer drengen til et direkte radioprogram og fortæller, at hans største ønske til jul er, at hans... Læs mere.
49,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Sam er efter sin højtelskede kones død, flyttet med sin lille søn, Jonah til Seattle. En aften ringer drengen til et direkte radioprogram og fortæller, at hans største ønske til jul er, at hans far finder en ny kone, så han kan blive glad igen. Sam lokkes også til telefonen og fortæller nødtvunget om sin store kærlighed, der aldrig vil kunne erstattes.

I den anden ende af USA hører journalisten, Annie Reed det rørende indslag. Hun betages – ligesom de mange andre kvinder, der er med på en lytter – og efterhånden bliver manden i radioen en besættelse for hende. Hun må møde ham, for tænk hvis netop han var den eneste ene.

Men hun er ikke den eneste der tænker sådan. Sam bliver "overfaldet" af hundredvis af breve fra giftesyge kvinder, der hver og en er faldet for den triste mand. Og nu er det op til Jonah at finde den helt rigtige, nye mor… også selv om der er et par stykker, der skal "ryddes" af vejen først!

Fakta

Oprindelig titelSleepless In Seattle
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1993
GenreKomedie Romantik
Spillelængde101 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk, Russisk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk, Arabisk, Polsk, Spansk, Russisk, Hollandsk
InstruktørNora Ephron
SkuespillereVictor Garber Meg Ryan David Hyde Pierce Tom Hanks Bill Pullman Rita Wilson Ross Malinger Carey Lowell Tom Riis Farrell Kevin O'morrison Le Clanché Du Rand
Manuskript afNora Ephron David S. Ward Jeff Arch
Skrevet afJeff Arch
Billedeformat2.35:1
LydformatDolby Digital 5.1
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Blu-Ray Film - Dansk Udgave
TagsSleepless In Seattle / Søvnløs I Seattle, Blu-Ray

- Love in the movie

- "When I Fall In Love" music video


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Sleepless In Seattle / Søvnløs I Seattle Blu-Ray til 4 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse

    34.842 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner