Stanley Kubrick Box Collection - Limited Edition - Blu-Ray

10 anmeldelser
449,95 kr
 • local_shippingVaren er på lager
 • scheduleLevering: 1-2 hverdage
 • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Nu kan du købe det fantastiske Stanley Kubrick bokssæt! Med denne Visionary Filmmaker kollektion får du 7 af Kubricks banebrydende film samlet i én stor filmboks!

Nyd klassiske spillefilmsfortællinger som Lolita, Ondskabens Hotel og Clockwork Orange m.v., samt dokumentaren Stanley Kubrick - A Life In Pictures og O Lucky Malcolm!

Kollektionen indeholder følgende titler:

 • Lolita
 • Rumrejsen År 2001/ 2001 - A Space Odyssey
 • A Clockwork Orange
 • Barry Lyndon
 • Ondskabens Hotel/ The Shining
 • Full Metal Jacket
 • Eyes Wide Shut
 • Stanley Kubrick - A Life In Pictures (Bonus-DVD)
 • O Lucky Malcolm! (Bonus-DVD)

Lolita

Netop ankommet til Ramsdale i New Hampshire bliver den europæiske emigrant Humbert så betaget, at han udtænker en mesterlig plan: Han vil gifte sig med Charlotte Haze. På den måde vil han altid være nær sin elskede: Charlottes fremmelige datter!

Stanley Kubrick udforsker den seksuelle besættelse (et tema, han vendte tilbage til 37 år senere i Eyes Wide Shut) i denne mørke komedie og dybt rørende filmatisering af Nabokovs bog. James Mason spiller den luskede, vildledte Humbert: Gift med Charlotte (Shelley Winters), rivaliseret af den allestedsnærværende Clare Quilty (en kamæleonagtig Peter Sellers), og henrykt helt ind i sit geléagtige inderste af den sorgløse teenager (Sue Lyon) med det "smukke, lyriske, melodiske navn..." Lolita.

Rumrejsen År 2001 / 2001 - A Space Odyssey
Rumrejsen år 2001 er en rejse ind i fremtiden, en kunstnerisk kilde, som mange har kunnet øse af. Da filmen blev udsendt i 1968, havde mennesket endnu ikke sat sin fod på månen – det skete først et år senere – og ”2001” åbnede folks øjne og bevidsthed for rumforskningens potentiale, for dens skønhed, dens vidundere og dens løfter.


A Clockwork Orange
Et brutalt ansigt fylder billedfacaden. Langsomt trækker kameraerne sig tilbage og lader os ane omgivelserne. Alex sidder i en sofa på Korova Milk Bar omgivet af hvide skulpturer af nøgne underdanige kvinder. Han nipper af mælken, der er tilsat euforiserede stoffer, og lytter til ” op på mærkerne og gør klar til en smule af den go’e gamle ultra-vold”. Sådan begynder Stanley Kubrik’s ” A Clockwork Orange”- en sønderrivende rejse gennem fremtidens verden af storbyer i forfald, barbariske punkere og mareridt i orgier af vold og skændsel.

Kubrick gør Anthony Burgess' berømte roman til et satyrspil ved at fokusere på Alex – som kæmper, røver, voldtager og dræber som et hensynsløst rovdyr. Da han bliver fanget og fængslet, gennemgår han ”clockwork orange-behandlingen”. Han bliver øjensynligt helbredt udadtil, men i hans sjæl kæmper det sårede, kontrollerede vilddyr videre – dog uden effekt. Alex er forsvarsløs! Hvad gør samfundet for – eller af – et forsvarsløst vilddyr? – Et spørgsmål, der får tilskueren til at fryse magtesløst fast i denne fantastiske volds-odyssé.


Barry Lyndon
Hvordan bliver en irsk knægt uden fremtidsmuligheder en del af 1700-tallets engelske adel? For Barry Lyndon (Ryan O'Neal) er svaret: Ved hjælp af alle kneb. Hans stræben efter rigdom og privilegier er det fængslende hovedtema i denne overdådige Stanley Kubrick-filmatisering af William Makepeace Thackerays bog.

Til denne herlige, underfundige satire, der vandt fire Oscars®, lod Kubrick sig inspirere af datidens malere. Dragter og kulisser blev lavet efter datidens design, og der blev fremstillet nye kameralinser for at kunne filme indendørs- og udendørsscener i naturligt lys. Resultatet er, at "Barry Lyndon" står tilbage som en nyskabende film, der bringer en historisk periode til live på lærredet, som ingen film før eller siden har gjort.


Ondskabens Hotel / The Shining
Stanley Kubrick var medforfatter til at manuskript, som er baseret på Stephen Kings roman, hvor omgivelser, optagelser og chok efter chok smelter sammen til det virkelig makabre. Jack Nicholson spiller Jack Torrance, der ankommer til Overlook Hotel med sin kone (Shelley Duvall) og søn (Danny Lloyd). Har Torrance været der før? Svaret findes i en tidslomme af galskab og mord.


Full Metal Jacket
Et fantastisk hold af skuespillere brillerer i Stanley Kubricks fremragende saga om Vietnamkrigen og den umenneskeliggørende proces, der gør mænd til trænede dræbere. Joker (Matthew Modine), Animal Mother (Adam Baldwin), Gomer (Vincent D'Onofrio), Eightball (Dorian Harewood), Cowboy (Arliss Howard) m.fl. havnet i et helvede af en træningslejr, hvor de godt og grundigt tyranniseres af den ualmindeligt højtråbende eksercitsinstruktør (Lee Ermey), der effektivt indskærper de vordende dræbermaskiner, at de er padder, mider eller noget endnu lavere. Handlingen er grum, historien er nådesløs og dialogen krydret med ætsende humor. Fra basistræningens helvede til mareridtet i Hue i Vietnamkrigen står Full Metal Jacket som et filmhistorisk hovedværk.


Eyes Wide Shut
En doktor bliver besat efter at have samleje, efter hans kone indrømmer at have seksuelle fantasier om en mand, hun mødte og tugter ham for ikke at være ærlig omkring sine egne fantasier. Dette sætter ham ud i uopfyldte møder med en død patients datter og en luder. Men da han tager på en natklub, hvor en pianistven, Nick Nightingale, spiller, lærer han om en hemmelig sexgruppe og beslutter sig for at deltage i et af deres fællesskaber. Men han lærte hurtigt, at det var mere, end han kunne håndtere og finder ud af, at han selv og sin familie er truede.

Stanley Kubrick - A Life In Pictures (Bonus-DVD)

Instruktøren Stanley Kubricks karriere kommer i skarpt fokus i denne overbevisende og afslørende dokumentar, der er fortalt af Tom Cruise. Et detaljeret billede af den filmiske legende dukker op via fascinerende optagelser af Kubrick i sine tidlige år, hvor han arbejder på film sets og hjemme, og via oprigtige kommentarer fra samarbejdspartnere, kolleger og familie.

Fra den musik han valgte til kameraerne, han brugte til hans ikke-realiserede projekter (inklusive A.I. Artificial Intelligence, blev Kubrick projektet styret af Steven Spielberg), vil du se en guldgrube af film-buff information. Der bliver dannet et billede af Kubrick-arkiverne, hvilket for første gang tilbyder et oprigtigt intimt billede af hans liv sammen med familie og venner. Der har aldrig før været et mere væsentlig, visuel sidestykke til manden og hans film.


O Lucky Malcolm! (Bonus-DVD)
En feature-lang karriereprofil om Malcolm McDowell

Yderligere information

Oprindelig titelStanley Kubrick Collection - Visionary Filmmaker Collection - Limited Edition
Produktionsår1962
KategoriFilm Blu-Ray Film
GenreSci-Fi Gyser Box-Sæt
Spillelængde996 Min.
Censur15
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Gucca.dk har fra dag 1 haft fokus på, at online handel skal være så hurtigt, sikkert og billigt for vores kunder som muligt.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerheden

Når man handler på Internettet er sikkerhed uhyre vigtig, og det er selvfølgelig noget, Gucca.dk vægter højt. Der er garanti for betalingssikkerheden, når du køber hos Gucca, for vores Internet betalingsløsning er godkendt af NETS. Derfor er det at handle og betale hos Gucca 100% sikkert.

Vi tilbyder altid 100 dages returret hos Gucca.dk

Der er ingen begrænsninger i din returret. Vi har 100 dages fuld returret på alle produkter. Så fortryder du af en eller anden grund købet, og alligevel ikke ønsker at beholde varen, så send blot din vare tilbage til os, og dine penge bliver refunderet. Inden du sender returvaren tilbage, er det en en god ide, hvis du først tager kontakt til os.

Sikker levering med lynets hast

Vi er klar over, at du venter på din vare, og vi skruer derfor op for leveringshastigheden, så produktet kommer sikkert og hurtigt frem til dig. Vi tilstræber, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du bestiller varen. Vi er klar ved telefonen og på e-mail, hvis du er i tvivl om lagerstatus og leveringstid.

Hvordan ønsker du at betale?

Der er adskillige betalingsmuligheder, når du handler hos Gucca, og du vælger selv, hvordan du vil betale. Du gør bare brug af den betalingsmulighed, der passer dig bedst. Lige meget hvilken metode du vælger, kan du sikkert og trygt købe hos os. Her finder du alle vores betalingsmuligheder. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi afsender din vare, at pengene hæves fra din konto.

Kundeservice - få professionel hjælp

Skulle der opstå problemer eller spørgsmål undervejs, sidder vi på e-mail eller ved telefonen klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails på hverdage mellem klokken 10-15, og vi tilstræber altid, ikke bare at give dig den assistance du ønsker, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Spor din forsendelse hele vejen til din adresse

Vi giver dig naturligvis muligheden for at spore din forsendelse hele vejen til den er dig i hænde. Når du har fuldendt dit køb, kan du gå ind på din personlige ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi afsender dit produkt. Du vil også modtage en mail med leveringsinformation i samme øjeblik, vi afsender dine produkter.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Stanley Kubrick Box Collection - Limited Edition Blu-Ray til 5 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser
Bedøm produktet
Thor Poulsen
Pensum for alle, der sætter pris på spændende kvalitetsfilm i særklasse
Peter Poulsen
Er man nysgerrig på at lære Stanley Kubrick bedre at kende er denne box et must. Den er billig, og så får du langt de fleste af hans film, og så endda i lækker blu-ray kvalitet.

Derudover er der også en fremragende og dybdegående dokumentar om Kubricks filmiske virke, som byder på en masse spændende historier bag om kameraet.

Hvis man skal eje noget som helst Kubrick-relateret, så er det denne boks. Basta!
Jimmy Bredow
7 helt fantastiske film..Til en god pris :-)
Johnni P Göransson
Dette er en god Collection AV Stanley Kubrick's film men den kunne godt have hans nr.1 og nr. 2 kill shot og killer (det store kup )
Mvh
Liselotte Schultz
Et fantastisk produkt. Rigtig god kvalitet. Dejligt med en box med Kubricks film lige efter at have set udstillingen på Gl.Strand.
Nicklas Jensen
Fremragende filmkunst i hænderne på Gucca = Et fortræffeligt køb, jeg aldrig fortryder.
Ittukusuk Fisker
Instruktører som har gjort tingene på sin egen måde. Hans stil er tit blevet beskrevet som perfektion, hvor han laver masser af optagelser af samme scene igen og igen. Kubrick havde knivskarp øje for visuel skønhed samt skarpt øje for skuespil. Han gik ikke ind for at indynde publikum, så hans film har tit provokeret folk og han gik ind for at lad publikum tænke sig frem til tingene og prøve at leve sig ind i hans film, som tit er til at kende men stadig forfriskende. Dette bokssæt bør være i enhver film entusiast hylde, for der er ingen der kan lave det samme film stor intensitet og perfektion.