menuGucca.dk - Logo

Starlink: Battle For Atlas - Starship Pack Neptune

Denne pakke er designet til at blive brugt til spillet Starlink Batte for Atlas Med i denne pakke får du stjerneskibet Neptune, som du kan gøre brug af in-game i spillet Starlink Battle for Atlas.... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Denne pakke er designet til at blive brugt til spillet Starlink Batte for Atlas

Med i denne pakke får du stjerneskibet Neptune, som du kan gøre brug af in-game i spillet Starlink Battle for Atlas. Med i pakken får du også piloten Judge og et Levitator våben, som kan bruges i kombination med spillet. Levitator kan fyre misiler af, som følger efter dine fjender.

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos os, at nethandel skal være hurtigt, sikkert og billigt for dig.

Sikkerhed er i centrum

Online handel skal være sikkert for vores brugere. Vi vil derfor aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS, hvilket fungerer som den grundlæggende garanti for sikkerheden bag din betaling online. Derfor er handel og betaling hos Gucca.dk helt sikkert.

Du har naturligvis altid 30 dages returret på dit køb

Når vi siger 30 dages fuld returret, så mener vi det selvfølgelig på alle vores varer. Det betyder kort sagt, at såfremt du har fortrudt dit køb, eller af anden grund alligevel ikke måtte ønske varen, så kan du med god samvittighed sende den uønskede vare retur til os, og så refunderer vi pengene. Vi er selvfølgelig klar med svar og rådgivning, såfremt du ønsker at sende dit produkt tilbage.

Hurtig og sikker levering

Vi ønsker ikke at du skal vente for længe på dit produkt, og vi har derfor fokus på at sikre levering på kortest mulig tid. Det betyder, at hvis din vare er på lager, så modtager du den indenfor 1-2 hverdage. Lagerstatus fremgår tydeligt i shoppen ved hvert produkt. Spørgsmål til lagerstatus og/eller leveringstid? Så hold dig ikke tilbage med at tage kontakt til os.

Online betalingsmuligheder

Du har mulighed for at vælge blandt flere former for betaling, når du handler hos os. Du benytter bare den betalingsform, der passer lige til dig. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsmulighed du benytter. Du kan se alle betalingsmuligheder her. Først når din vare bliver sendt, bliver beløbet trukket fra din bankkonto.

Altid god service og personlig hjælp

Støder du på problemer når du besøger Gucca.dk, eller har du spørgsmål, beder vi dig tage fat i os med det samme. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne imellem klokken 10-15 alle hverdage, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Sådan sporer du forsendelsen

Hvis du har behov for det, så har du mulighed for at tracke din ordre, fra det øjeblik vi afsender din forsendelse, til den er dig i hænde. Efter gennemførsel af købet kan du besøge din personlige ordreside. Fra ordresiden kan du se, hvor langt pakken er kommet. Når forsendelsen forlader vores lager og er på vej til dig, modtager du en mail fra os.

Fakta

MærkeUbi Soft
KeywordStarlink, Battle For Atlas, Starship Pack Neptune, Figurer, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse