menuGucca.dk - Logo

Strygejern Med Dampstation - Cecotec Total Iron Expert 9000

Steam Generating Iron Cecotec Total Iron Expert 9000 er med det formål at lette strygning i ethvert hjem. Takket være den store effekt på 3000 W og dets 15 bar damptryk, kan du hurtigt få... Læs mere.
1.769,95 kr
 • Varen er på lager
 • Levering: 4-7 hverdage
 • 30 dages returret

Steam Generating Iron Cecotec Total Iron Expert 9000 er med det formål at lette strygning i ethvert hjem. Takket være den store effekt på 3000 W og dets 15 bar damptryk, kan du hurtigt få professionelle resultater. Med stoffets temperaturstyring er det inspireret af de mest avancerede teknologier, der er fokuseret på professionel strygning, men frem for alt på pleje af tøj under og efter strygning.

Dette er et ultra kraftigt strygecenter, der takket være sit 15 bar-tryk er i stand til at klare selv de sværeste rynker. Kraftigt kompakt strygecenter med 3000 W, hvilket sikrer hurtig jernopvarmning og let og effektiv strygning. Med sine 175 g / min damp får du professionelle resultater, ligesom dem fra et professionelt strygecenter.

Du får blandt andet Turbo Slide ultra-slip keramisk sål for at spare tid i dine strygningssessioner takket være en homogen fordeling af damp og varme. Spar op til 25% energi med Eco-tilstand - samme resultater og flere besparelser. Ud over dette har dette dampstrygejern også en præcis tippet sål for at nå hele tøjet med en perfekt finish.

Med anti-dryppesystem får du rene resultater uden vandplader. Sig farvel til kalkpletter og nyd dit strygecenter i årevis med fuld kapacitet takket være det selvrensende Cyclo Clean-system. Nyd dine strygningssessioner uden at bekymre dig om at løbe tør for vand takket være den store vandtank, som du kan stryge op til 3 timer uden at skulle udfylde den.

 • Farve:
  • Sort
  • Blå
 • Type: Keramik
 • Strøm: 3000 W
 • Tryk: 15 bar
 • Kontinuerlig damp: 175 g/min
 • Dampskud: 750 g/min
 • Temperatur: Justerbar
 • Strømforsyning: Elektrisk netværk
 • Volt: 220-240 V

Sikker e-handel

Handel på Internettet skal være billigt, hurtigt og sikkert for vores brugere. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.dk.

Gucca har fokus på sikkerheden

Ved e-handel er det uhyre vigtigt, at sikkerheden er up-to-date, og det er derfor et område, vi har stor fokus på. NETS har godkendt vores betalingsløsning, og det fungerer som den grundlæggende garanti for betalingssikkerheden. Derfor er handel og betaling online 100% sikkert hos os.

Altid 30 dages returret

De 30 dages returret gælder naturligvis alle varer hos Gucca.dk. Det medfører ganske enkelt, at hvis du af den ene eller anden årsag alligevel ikke ønsker din vare, så send blot varen tilbage til os, og vi sender dine penge den modsatte vej. Før du returnerer dit produkt, så har du altid mulighed for at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Sikker levering med lynets hast

Vi ønsker ikke at du skal vente i alt for lang tid på din vare, og vi fokuserer derfor på at sikre den hurtigste levering. Vi knokler for, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Bemærk, at du kan få den nøjagtige lagerstatus på den individuelle vare. Har du stadigvæk spørgsmål til leveringstiden eller et produkts lagerstatus, så kontakt os.

Sådan kan du betale online

Når du køber hos Gucca, har du mulighed for at vælge mellem forskellige muligheder for betaling. Her bør du selvfølgelig vælge den betalingsmulighed, der passer lige til dig. Du handler altid sikkert og trygt, uanset hvilken af vores betalingsmetoder du benytter. Her kan du finde alle vores betalingsmuligheder. Når du betaler med kreditkort, hæver vi først pengene, når vi sender dig din vare.

Kundeservice - altid adgang til personlig assistance

Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl til Gucca.dk, beder vi dig kontakte os omgående. Kundeservice er åben for henvendelse imellem klokken 10-15 på hverdage, og vi sidder altid parat til at give dig den assistance, du ønsker, med godt humør og et smil på læben.

Spor forsendelse hele vejen

Når du har bestilt dine produkter, kan du altid se ordren, og vide hvornår du modtager den. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at besøge din ordreside. Du kan se, hvornår vi afsender dine produkter, på ordresiden. Og i det øjeblik vi sender dine varer, vil du modtage en mail fra os.

Fakta

Agefrom5
MærkeCecotec


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse