menuGucca.dk - Logo

Surfact - Feeding The Beast - Cd

1 anmeldelse
Efter en pause fra offentlighedens søgelys er SURFACT, et af Danmarks fremmeligste unge rockbands, klar med bandets 3. album, 'Feeding The Beast'. Som tilfældet var med forgængeren 'Euphoria' er... Læs mere.
149,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Efter en pause fra offentlighedens søgelys er SURFACT, et af Danmarks fremmeligste unge rockbands, klar med bandets 3. album, 'Feeding The Beast'. Som tilfældet var med forgængeren 'Euphoria' er det Søren Balsner fra Carpark North, der har produceret, bassist Niels Lykke co-produceret og Jacob Hansen (Volbeat, Dúné m.fl.) mixet det kommende album. 'Feeding The Beast' er lyden af et band, der har fundet sin form, forenet sig med sit udtryk og i samme åndedrag endelig indfriet sit potentiale. SURFACT tør gå skridtet ud og skrive gennemført forløsende sange med store omkvæd og stor lyd, pakket med små detaljer, melankoli og fandenivoldskhed. Kort og godt leverer SURFACT anno 2011 verdensklasse elektronisk rock.


Trackliste:
01. The Pace
02. Feeding The Beast
03. Before My Eyes
04. No Real You
05. Atmosphere
06. Higher Ground
07. The Step
08. Heartbeat
09. Taking You Over
10. Leave And Survive
11. Reset
12. When I Return

Fakta

Kunstner(e)Surfact
Genre(r)Rock
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2011
TagsRock, Vokal, 2010-2019, Danmark, Feeding The Beast, Cd

Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Surfact - Feeding The Beast Cd til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse

    32.777 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner