menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Svaneprinsessen / The Swan Princess Og Slottets Hemmelighed - DVD

3 anmeldelser
Dette er opfølgeren til “Svaneprinsessen”. Prins Derek og prinsesse Odette har nu været gift i et år. De er flyttet ind i deres slot ved Svanesøen sammen med deres dyrevenner. Clavius er... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Dette er opfølgeren til “Svaneprinsessen”. Prins Derek og prinsesse Odette har nu været gift i et år. De er flyttet ind i deres slot ved Svanesøen sammen med deres dyrevenner. Clavius er opsat på at få “den magiske kugle” tilbage, så han kan bruge dens kraft til at få magten i kongedømmet og forsøger derfor at skaffe Derek af vejen.

Clavius kidnapper prins Dereks mor, dronning Uberta, og spærrer hende inde i en fængselscelle i sit hemmelige slot oppe i bjergene. Chamberlain giver prins Derek et brev med krav om en løsesum og en trussel om, at hans mor vil blive dræbt, hvis han ikke kommer og redder hende. Prins Derek siger farvel til den bekymrede prinsesse Odette og begiver sig ud på en farlig mission for at redde sin mor. Da prins Derek er taget af sted, trænger Clavius ind på slottet ved Svanesøen og tager prinsesse Odette til fange.

Prins Derek kæmper en brav kamp for at få fat i ”den magiske kugle”, og det lykkes til sidst. Dronning Uberta bliver reddet, og alle er igen lykkelige i det lille kongedømme.

Fakta

Oprindelig titelThe Swan Princess And The Secret Of The Castle
SerieSvaneprinsessen
Produktionsår1997
GenreTil Børn
Spillelængde68 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogNorsk, Dansk, Finsk, Svensk, Engelsk, Polsk
UnderteksterHindustani
InstruktørRichard Rich
Manuskript afBrian Nissen
Skrevet afRichard Rich Brian Nissen
BilledeformatAnamorphic, Widescreen 1.85:1, 16:9
LydformatDolby Surround 2.0.
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsSvaneprinsessen / The Swan Princess Og Slottets Hemmelighed, Dvd, Movie

- Trailere


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Svaneprinsessen / The Swan Princess Og Slottets Hemmelighed DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 3 bedømmelser og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Rigtig god Film

35.360 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner