menuGucca.dk - Logo

The Accidental Spy // Jorden Rundt I 80 Dage - DVD

1 anmeldelse
The Accidental Spy En helt almindelig fyr. En helt almindelig verden at redde. Er der røv, som skal sparkes, har Jackie Chan fødderne til det. Fænomenet fra Fjernøsten eksploderer i et brag af... Læs mere.
49,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

The Accidental Spy

En helt almindelig fyr. En helt almindelig verden at redde.

Er der røv, som skal sparkes, har Jackie Chan fødderne til det. Fænomenet fra Fjernøsten eksploderer i et brag af en actionkomedie, proppet til bristepunktet med halsbrækkende stunts, gaggede gags og hæsblæsende Hong-Kong action. Jackie spiller Buck, en helt almindelig fyr (okay, ikke HELT almindelig), som bliver hvirvlet ind i en international sammensværgelse, som vil bringe ham verden rundt i et tempo, der får "Rush Hour" til at ligne en film, der foregår i snegletempo. Spænd sikkerhedsbæltet. J.C. er i topform! Og for Guds skyld: prøv ikke der hér derhjemme.


Jorden Rundt I 80 Dage / Around The World In 80 Days

Phileas Fogg er en ung, excentrisk opfinder i 1800-tallets England. Han har allerede opfundet elektricitet, flyvemaskiner og in-line rulleskøjter, men ingen tror på hans idéer, og i opfinderkredse er han rent til grin! Desperat efter anerkendelse indgår han et absurd væddemål: Han skal på bare 80 dage rejse hele Jorden rundt - en fuldstændig vild og vanvittig udfordring. Men sammen med sin tro følgesvend, den asiatiske kampsportsspecialist og klodsmajor, Passerpartout, drager han ud på et hæsblæsende eventyr med fart, forhindringer og masser af spænding!

Til lands, til vands og ikke mindst i luften tages vi med på en fantastisk eventyrrejse til alle verdens eksotiske afkroge i en forrygende ny filmatisering af Jules Vernes udødelige klassiker. Vores ihærdige hovedpersoner, spillet af Steve Coogan og Jackie Chan, udsættes for lidt af hvert under deres besøg i indiske templer og hos kinesiske røverbander. Og med gæsteoptrædener af John Cleese, Kathy Bates, Owen Wilson og Arnold Scgwarzenegger er kufferten pakket til en fabelagtig filmoplevelse for hele familien!

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelDak Miu Mai Shing / Around The World In 80 Days
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2001
GenreKomedie Action
Spillelængde197 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørTeddy Chan Frank Coraci
SkuespillereJim Broadbent John Cleese Owen Wilson Arnold Schwarzenegger Jackie Chan Eric Tsang Vivian Hsu Min-Jeong Kim Hsing-Kuo Wu Alfred Cheung Anthony Rene Jones Glory Simon Kathy Bates Ian Mcneice Steve Coogan Robert Fyfe David Ryall Roger Hammond Adam Godley Min Kim
Manuskript afRod Dean Ivy Ho David N. Titcher David Benullo David Andrew Goldstein
Skrevet afRod Dean Ivy Ho Jules Verne
BilledeformatWidescreen 2.35:1
LydformatDts, Dolby Digital 5.1
ProduktionslandUsa
Antal DVD2
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsAround The World In 80 Days, Dak Miu Mai Shing, The Accidental Spy // Jorden Rundt I 80 Dage, Dvd, Movie

Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt The Accidental Spy // Jorden Rundt I 80 Dage DVD til 3 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse

    33.791 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner