-28%

The Omen // The Omen 2 // The Omen 3 - Blu-Ray

4 anmeldelser
179,95 kr249,95 kr
Du sparer 70,00 kr (28%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • historyForlænget returret til 31. januar
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

The Omen:
Den 6. i 6. kl. 6 får Robert Thorn en dødfødt søn, som han af hensyn til sin kone bytter ud med en nyfødt forældreløs. Som tiden går, og Damien vokser op, indser Robert Thorn, at det uskyldige udseende dækker over ondskab. Og at 666 er symbol på grusomhed.

The Omen 2:
Der er gået 7 år siden Djævelens søn, Damien, med nød og næppe undgik døden for sin egen rædselsslagne fars hånd.

Han bor nu hos sin onkel, Richard Thorn (William Holden) og tante, Ann (Lee Grant) og fætter, Mark. Samtidig med at Damien opdager og udvikler sine djævelske kræfter, våger djævelens udsendinge over ham og hjælper til, når han begår graverende fejl. Mens onkel Richard begynder at mistænke, at noget er seriøst galt med sin teenager nevø, forsvarer tante Ann ham blankt, som var han hendes egen søn. Men der er andre, der er klare over Damiens virkelige baggrund...

Så mens nettet strammes, kæmper mørkets og det godes disciple for at hjælpe – eller destruere – den unge mand, der er det Ondes repræsentant på jorden...Og mens ofrene for den evige kamp hober sig op, vokser Damien sig klogere – og ondere...Tiden er nær...

The Omen 3:
Enden er nær og Den Onde lever allerede iblandt os. Hans navn er Damien Thorn, og denne Antikrists dæmoniske kræfter er ikke længere i hænderne på et barn.

Damien Thorn (Sam Neill) er nu 32 år gammel; en iskold kalkulerende skikkelse, hvis sjæl er ondskab, hvis ambition er verdens herredømme og eneste loyalitet er over for sig selv og sin djævelske fader. Han er parat til at dræbe enhver, der kommer i vejen for sit mål, det være sig ven, fjende, discipel eller elskede Den eneste, der kan forhindre det Ondes ultimative rige, er en ung katolsk præst (Rossano Brazzi), der er kirkens sidste værn mod globalt kaos.…

Yderligere information

Oprindelig titelThe Omen / The Omen Ii / The Omen 3
SerieThe Omen
Produktionsår1976
KategoriFilm Blu-Ray Film
GenreGyser Box-Sæt
Spillelængde312 Min.
Censur15
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Hos Gucca.dk har vi for øje at gøre online handel sikkert, billigt og hurtigt for kunderne.

Vi prioriterer sikkerhed højt

Vi prioriterer sikkerheden meget højt, for det er noget af det vigtigste at sørge for er i orden, når det drejer sig om handel på Internettet. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det er den primære garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Derfor er køb og betaling online helt sikkert hos os.

Du har selvfølgelig altid 100 dages fuld returret på dit køb

Der er ingen indskrænkninger i din returret. Vi tilbyder 100 dages returret på alle produkter. Med andre ord er det ensbetydende med, at hvis du af forskellige grunde ikke måtte ønske at beholde din vare, så kan du uden videre returnere den uønskede vare til os, og så sender vi pengene tilbage. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, inden du returnerer en vare.

Sikker levering med lynets hast

Det er meget vigtigt, at du som kunde hos Gucca får leveret dit produkt både hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. På vores webshop kan man se lagerstatus ud for hvert enkelt produkt, så du kan altid få svar på, om vi er lagerførende. Kontakt os såfremt du fortsat måtte være i tvivl om enten lagerstatus eller leveringstid for en vare.

Muligheder for betaling

Når du handler hos os, så tilbyder vi dig at vælge blandt flere forskellige former for betaling. Her skal du selvfølgelig vælge den betalingsmulighed, der passer dig bedst. Lige meget hvilken betalingsmulighed, du gør brug af - kan du være sikker og tryg. Alle vores betalingsmuligheder kan du se her. Husk at vi først hæver pengene fra din konto, den dag vi afsender varen til dig - såfremt du gør brug af kreditkort.

Kundeservice - få professionel assistance

Skulle du have spørgsmål eller støde på problemer, i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vores kundeservice er åben for henvendelse på hverdage imellem kl. 10-15, og vi er altid parat til at assistere dig - med godt humør og et smil.

Track ordren

Når du køber hos Gucca, kan du bagefter se, hvor langt din ordre er kommet. Når du færdiggør købet, kan du bagefter logge ind på din personlige ordreside. På din personlige ordreside har du mulighed for at følge med i, hvornår din pakke er blevet afsendt. I samme øjeblik pakken er på vej, modtager du leveringsinformation herom via e-mail.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt The Omen // The Omen 2 // The Omen 3 Blu-Ray til 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Bedøm produktet
Frank Lorentzen
en fantastisk box
kan varmt anbefales