Tina - What's Love Got To Do With It - DVD

9 anmeldelser
99,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.721 Anmeldelser

Beskrivelse

Anna Mae Bullock har altid haft en speciel stemme. Snart efter at være ankommet i St. Louis, for at leve med moderen, som havde forladt hende, da hun var lille, begynder teenageren Anna Mae snart tiltrækker sig opmærksomhed fra pop gruppeleder Ike Turner, der falder for hendes stemme, og ser stort potentiale.

Hun bliver bandets sanger, hans kone og mor til hans børn - som ikke alle er hendes biologisk.
Dybt forelsket i Ike, og fast besluttet på ikke at forlade familien på den måde, hendes mor gjorde, finder hun pludselig sig selv som mål for vold fra hendes ustabile mand, der ikke kan se, hvem der gør bandet til en så stor succes.

Dette er den gribende og sandfærdige fortælling om rockstjernen Tina Turner. Hendes turbulente liv og kærlighedsforhold bliver alt sammen illustreret i dette barske drama.

OBS! Ingen danske undertekster.

Yderligere information

Oprindelig titelTina Turner - Whats Love Got To Do With It
SerieTina Turner
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1993
KategoriFilm Dvd Film
GenreDrama Romantik
SkuespillereAngela Bassett Laurence Fishburne Khandi Alexander Nita Woods Allen Demetrice Cheathon Dororthy Thorton Virginia Capers Rae'ven Larrymore Kelly
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Tina - What's Love Got To Do With It DVD til 4 ud af 5 stjerner baseret på 9 anmeldelser
Bedøm produktet
Erik Nielsen
God film
Henning Sørensen
Fantastisk realistisk film.
5 stjerner
Morten Laulund
Hej Gucca !
Hvis jeg havde vist at der ikke var dansk tekst(subtitle) vil jeg ikke have bestilt dvd’en (what’s love Got to do with it) Måske derfor der var lang leveringstid på den, da den sikkert skulle hjem fra udlandet . Opdagede det først da jeg satte den i afspilleren , så emballage var jo brudt🙄 . Jeg var ubevidst af den opfattelse at der ville være mulighed for at vælge dansk tekst, nu den var købt på en dansk hjemmeside . Så blev jeg jo så det klogere 😏. Har ellers været godt tilfreds med tidligere leveringer fra jer . Mvh Morten Laulund