menuGucca.dk - Logo

Valhalla Rising - Blu-Ray

7 anmeldelser
Den overnaturligt stærke og stumme kriger, One Eye (Mads Mikkelsen), er i årevis blevet holdt fanget af en høvding og hans klan. One Eyes uovervindelige evner i dødelige gladiatorkampe har holdt... Læs mere.
99,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Den overnaturligt stærke og stumme kriger, One Eye (Mads Mikkelsen), er i årevis blevet holdt fanget af en høvding og hans klan. One Eyes uovervindelige evner i dødelige gladiatorkampe har holdt ham i live gennem lang tid og rygtet om den mutte morder, har spredt sig i den barske vildmark. Det lykkes One Eye at slå sin fangevogter ihjel og sammen med en slavedreng, begiver han sig ud på en ordløs rejse ind mørkets hjerte.

På deres flugt møder de en vikingeklan, der prædiker Guds ord og som søger Det hellige land. One Eye og drengen får lov til at mønstre klanens skib, men sejladsen bliver en udmattende overlevelseskamp. En mystisk og ugennemtrængelig tåge indhyller skibet og al navigation er umulig. Flere af klanens mænd begynder at frygte en forbandelse og tvivler på One Eyes egentlige ophav og ærinde. Først da den tunge tåge opløses kan et ukendt land skimtes.

I takt med, at det uudforskede land afslører sine hemmeligheder og klanens vikinger møder en grufuld skæbne, finder One Eye endelig sit sande jeg og skænker det største offer af alle.

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2009
GenreAction Eventyr
Spillelængde88 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørNicolas Winding Refn
SkuespillereMads Mikkelsen Gary Lewis Jamie Sives Ewan Stewart Alexander Morton Douglas Russell Andrew Flanagan Callum Mitchell
Manuskript afNicolas Winding Refn Roy Jacobsen
Skrevet afNicolas Winding Refn Roy Jacobsen
Billedeformat1080P High Definition
LydformatDolby Digital Surround 5.1
ProduktionslandDanmark
FormatRegion 2 Blu-Ray Film - Dansk Udgave
IMDBIMDBFilmen på IMDB (Åbner i et nyt vindue)
TagsValhalla Rising, Blu-Ray


- Making Of

- Directors Commentary


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Valhalla Rising Blu-Ray til 2 ud af 5 stjerner - baseret på 7 bedømmelser og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • det må være år 2010 dåligste film. aldri har jeg kedet mig så miget. min anbefaling, hold jer langt vek fra den film, det er både spil af tid og penge. 8(