menuGucca.dk - Logo

1971 Project Helios - PC

1971 Project Helios er et tur-baseret strategispil, der kombinerer moderne krigsførelse og militære taktikker med tæt kamp. Skydevåben og køretøjer er af få, konflikter og fjendtlighed har... Læs mere.
209,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 12/06/2020
  • 30 dages returret

1971 Project Helios er et tur-baseret strategispil, der kombinerer moderne krigsførelse og militære taktikker med tæt kamp. Skydevåben og køretøjer er af få, konflikter og fjendtlighed har ingen ende, og den forfærdelige kulde tilintetgør både venner og fjender på dens vej. 

Otte karakterer må slå sig sammen om en fælles sag: at finde den vigtige videnskabsmand, der er blevet kidnappet af et massivt stratokrati. På deres vej må de undgå angreb fra raiders, undersøge militære hovedkvarterer og infiltrere en farlig anti-teknologisk religiøs sekts territorium.

Taktisk kamp
Kæmp mod tre forskellige faktioner, der hver har sine unikke enheder, strategi og fordele. Soldater, snigskytter, sleske banditter, riddere, der er immune over for kulden... Studér dine fjender, planlæg hvert eneste træk og tilpas dig til alle konfrontationer!

Udforskning
Rejs gennem forskellige lokationer, fra militære afgrænsninger til middelalderlige fangehuller. Der kan du lede efter blis, nyt udstyr til dine karakterer, samt stykker af information om den verden, du er i, og de faktioner, du står over for.

Færdighedstræer
Når du finder udstyr der passer til hver karakter kan du låse op for pog opgradere nye færdigheder, samt kombinere them for at skabe den perfekte strategi.

Ressourceadministration
Brug al den blis di kan finde til at tø din HP op, formindske cooldowns og re-animere dine forfaldne enheder.

Se mere i:

Fakta

PlatformPc
Udgivelsesdato12/06/2020
GenreStrategi
ProducentReco Technology
Tags1971 Project Helios, Til Pc


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse