• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.436 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Åbn Døren Til Dig Selv - Iben Dam - Bog

1 anmeldelse - Indbinding: Paperback
€ og til verden. En vedkommende, personlig fortælling, der baner vejen for en helt ny vej at gå – et helt nyt paradigme til en ny tid, ikke blot på individ- men også på samfundsplan. For... Læs mere.
199,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

€ og til verden.

En vedkommende, personlig fortælling, der baner vejen for en helt ny vej at gå – et helt nyt paradigme til en ny tid, ikke blot på individ- men også på samfundsplan. For hvad sker der, når vi går fra ubevidst at være styret af ”frygtens paradigme” til bevidst og uophørligt at ”vade rundt” i ”kærlighedens paradigme?” Hvordan formår vi at vende det sværeste i vores liv til den største gave - ikke blot for os selv men også for andre?

Forfatteren ved det, for hun har gået hele vejen selv. Støt stigende kurver for afhængighed, angst, depression, stress og ADHD på samfundsplan taler desværre deres eget sprog. Det er derfor på tide, og på sin vis også tvingende nødvendigt, at vi begynder at orientere os mod et paradigmeskift.

Det må, i vores omskiftelige livsepoke, være ethvert menneske forundt at finde et stabilt, roligt, kærligt, fredfyldt, trygt og uforanderligt anker. Lige præcis dét er forfatterens motivation for at skrive denne bog. Hun opdagede selv, hvor let og helt ufatteligt befriende det var at finde det anker, da hun først fik anvist en vej. Samtidig har hun set, hvilken transformerende proces det har været for andre mennesker, både privat og i sit professionelle virke.

Fakta

Forfatter(e)Iben Dam
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740478518
ISBN-108740478513
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Sidetal116
TagsBevidsthed, Selvkærlighed, Selvet, Ego, Selvudvikling, Stress, Angst, Åbn Døren Til Dig Selv, Bøger, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Åbn Døren Til Dig Selv Bog til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


Mediernes anmeldelser