menuGucca.dk - Logo

American Swing - DVD

Året var 1977, og discomusikken eksploderede i New York. Nye bøsseklubber dukkede op hver uge, og Larry Levenson besluttede sig for at lade almindelige amerikanske par smage på den seksuelle... Læs mere.
79,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Året var 1977, og discomusikken eksploderede i New York. Nye bøsseklubber dukkede op hver uge, og Larry Levenson besluttede sig for at lade almindelige amerikanske par smage på den seksuelle revolution.

Med en umættelig appetit på kvinder, og et regulært talent for iværksætteri, startede han swingerklubben Plato’s Retreat i kælderen til det ansete Ansonia Hotel.

Det tog ikke lang tid, før frigjorte mennesker flokkedes om stedet, og blandt gæsterne kunne man møde kendisser som Paul Newman og Sammy Davis Jr.

Ved hjælp af sjældent arkivmateriale og nye interviews med bl.a. blaxploitationpioneren Melvin Van Peebles og pornostjernerne Ron Jeremy og Annie Sprinkle giver American Swing et ærligt og unikt dokumentarisk indblik i livet på verdens mest kendte swingerklub... Fra den succesfulde begyndelse i ’77 til det endegyldige fald med fængselsstraffe og AIDS!

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2008
GenreDokumentar
Spillelængde81 Min.
Censur15
BilledeformatWidescreen 1.78:1
LydformatDolby Digital 2.0
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
InstruktørJon Hart Matthew Kaufman
SkuespillereJamie Gillis Ron Jeremy Al Goldstein
TagsAmerican Swing, Dvd, Movie

- Deleted Scenes

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.834 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner