menuGucca.dk - Logo

Arkitektens Mave / The Belly Of An Architect - DVD

Stourley Kracklite (Brian Dennehy) er en amerikansk arkitekt, der sammen med sin kone rejser fra det kolde Chicago til varmen i Rom for at klargøre en udstilling dedikeret til hans store helt: den... Læs mere.
49,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Stourley Kracklite (Brian Dennehy) er en amerikansk arkitekt, der sammen med sin kone rejser fra det kolde Chicago til varmen i Rom for at klargøre en udstilling dedikeret til hans store helt: den franske 1700-talsarkitekt Étienne-Louis Boullée. Arbejdet går dog ikke så godt, Kracklite har mavesmerter, som viser sig at være kræft, og hans kone, som er gravid, er ham utro. Efter ni måneder i Rom kan udstillingen endelig åbne, mens konen føder sit barn, og Kracklite tager en drastisk beslutning.

Den britiske instruktør Peter Greenaway har siden gennembrudet med "Tegnerens kontrakt" fascineret og forundret publikum i snart 30 år. Brian Dennehy, bedst kendt som actionfilmskuespiller, forvandles her til en fortvivlet arkitekt, der kæmper med jalousi, storhedsvanvid og mavebesvær.

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelThe Belly Of An Architect
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1987
GenreDrama
Spillelængde118 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørPeter Greenaway
SkuespillereLambert Wilson Brian Dennehy Sergio Fantoni Chloe Webb Stefania Casini Geoffrey Copleston Alfredo Varelli Vanni Corbellini
Manuskript afPeter Greenaway
Skrevet afPeter Greenaway
BilledeformatWidescreen 1.85:1
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandEngland
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsArkitektens Mave / The Belly Of An Architect, Dvd, Movie


- Trailers- Slideshows

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse